”Тапата” на Аспаруховия мост няма да е голяма

Ремонтът на Аспарухов мост се очаква да продължи най-много две седмици.

Обратно в новината

Коментари - ”Тапата” на Аспаруховия мост няма да е голяма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...теб Лили...

И още нещо - ремонта на моста трябваше да е повод за варненци да искаме втори мост. Защото набързо направения сега ремонт няма да е качествен. В Бургас вече заработи цялата отсечка която заобикаля центъра и извежда потока към Созопол, в София има Южна, Северна дъга, метро. Какво има във Варна? - преценете сами!

Бедна, бедна страна и смотан град Варна. Едно корабче да не могат да наемат / от братята от Европа или от комшиите на Босфора /. Толкова нагло управление никога не е било , продажно и и без мисъл за хората. Толкова овчедушно населението не е било , стрхливо и разединено. Тов а е целта на новия свободен демократичен строй .

Думата която търсите е "Задръстване". Дума "тапа" няма в този контекст.

Ще има огромни задръствания и това е ясно. Защо ни говорят като на деца? Защо няма да има корабче? Ако помислят два големи БЕЗПЛАТНИ паркинга от двете страни на канала и корабче само да превозва хора доста ще си оставят колите от удобната страна. А защо не асфалтират пътя който обикаля пристанище Варна запад? Той е най близкия обиколен път? Ще се радвам ако в общината си размърдат мозъците. Че 15 етажа канцеларии има там!

А как ще мине линейка като станат задръстванията?