Ремонтът на Аспаруховия мост продължава от 23 октомври

Ремонтът на Аспаруховия мост ще бъде подновен на 23 октомври, каза днес във Варна министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтът на Аспаруховия мост продължава от 23 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усвояваме ударно.

По време на ремонта на моста трябва да има постоянно присъствие на КАТ и всяка мърша създаваща проблеми да се лишава от преминаване до края на ремонта.Никакви товарни камиони и микробуси-ферибота Гебедже.Толкова,

Обява: Градя мостове за два месеца всякакви. Гаранция 100 години. За контакти Майстор Кольо Фичето.

Наглостта на упарвляващите няма граница. До сега можеха да помислят за алтернатива, фериботна връзка или понтонен мост с часови график. Но не, проекта е така и така ускъпен , че за гражданите не се мисли. Сега искат даже де им ръкопляскаме, че ще се тормозим отново по единствената връзка през канала. Гадни управници на овце граждани !

Chefo77

Хайде стига с този понтонен мост и ферибот, пришки ви излязоха на езиците да ги повтаряте тези простотии. Откъде ще тръгва този ферибот и къде ще акостира, кой и къде ще изгради подходите? Какъв е капацитета на един ферибот и колко точно ще помгне за облекчаването на трафика? Понтонният мост дали няма да затрудни или съвсем да блокира движението по канала? И каква ще е цената на всичко, което ще бъде изградено допълнително? Или може само да се лае, без да се мисли по какво и как. За предишната част от ремонта, единственото умно нещо, което направиха, беше да сложат светофар, за да разпределят трафика, идващ изпод моста и този по "Христо Ботев" и да пуснат движението в едната лента на отсрещното платно. Малко късно, но го направиха. Дано този път по-отрано да им дойде на акъла ...

Пътят Варна-Зл.пясъци ще го разширитес с още една лента когато съборите хотелите дето са на самия път и върху тротоарните площи!!!!