Личните лекари вече събират пари за извинителни бележки

Повечето лични лекари във Варна вече събират такса за издаване на извинителни бележки на учениците.

Обратно в новината

Коментари - Личните лекари вече събират пари за извинителни бележки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път съм ЗА! пред всеки кабинет висят по 1-2 ученика. Здрави, прави, хилят се и най-безочливо говорят високо, че сега докторката ще им даде няколко дни. А после когато ги попитат кой левски или ботев гледат като дрогирани. Да им вземат по повече пари, за първи път съм на страната на лекарите, които вземат в случая правилно пари!

Личните лекари отдавна са излишни!!! Това са всички комплексари и некадърници, които не се реализираха като специалисти. Скоро ще събират такси и затова че им се диша въздуха в кабинетите!!! В голямата си част са едни ИЗМАМНИЦИ!

Ха сега! "Със сигурност обаче издаването на бележката гарантира преглед, тъй като там се генерира номер, има и уникален код" Демек, преглед, значи, ама за него Здравната каса плаща на джи-пи-то двайсетина лева... А тия 5 "за извинителната бележка" са си просто отгоре. Аман от "търговци в храма"! Медицината е призвание, а не търговия и затова трябва здравеопазването да е изцяло държавно и безплатно!

Плаща двайсетина лв друг път. Плаща 1,80 на месец,а родителите водят детето поне десетина пъти и не плащат нищо.

Каква е разликата между дете в детската градина и ученик, че да му се иска да си заплати извинителната бележка!??! Болно дете -> преглед -> извинителна бележка, за да не ходи на училище, а да се лекува! След като детето не е отишло на лекар и няма амб. лист, значи няма да му се издава извинителна бележка и няма да има злоупотреби! Сбъркана работа ...

Те не са лекари ,те са търговци .Защо не издават касова бележка ?Защо не работят с мед.сестра ,тогава ще инат по-малко писмена работа ?Въпросът ми е риторичен ,от лакомия за да не плащат !

Лакомията на личните лекари няма край. И събират такси, но не маркират нищо на касовите си апарати, все едно са зарзаватчии на пазара.

Личен лекар !? Смешно ! Какво му е личното ? Всичко се свежда до мъни,мъни...

Адвокатите,на коитоброите хилядарки дават ли ви касови бележки!

Льльо, адвоката не е ЕТ, като лекарите за да издава касови бележки !!!

и двата случая са резултат от лицемерие,простащина и арогантност на управляващите хабитата,Държавата отдавна е вмирисана и е на боклука.

Не се наядаха. Търгуват с нашето здраве. ... Политици,лекари,адвокати,търговци и прочее,ще ни довършат окончателно и завинаги.