52-годишен шофьор загина край Русе

52-годишен шофьор е починал след катастрофа в Русенско, съобщиха от полицията в града.

Обратно в новината

Коментари - 52-годишен шофьор загина край Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо общото мнение е ,4е шофъорите са виновни.Имате ли идея какви са пътищата в русенска област. дупка до дупка са . няма маркирова няма нищо. ма така е по лесно. несъобразена скорост и готово. Нищо сега като платим тол такси за пътя русе-бяла ще има по малко катастрофи

След като пътищата не го позволяват, какво пречи на идиота да кара по-бавно? Никой не го е задължил да поддържа максималната възможна скорост. Затова е казано - несъобразена скорост, защото зад волана седи нещо, което трудно преценява с колко може да се кара. Само малките деца си играят така на състезатели по детските площадки.

Ти кола карал ли си някога? Знаеш ли какво е на здрав прав участък да се появи дупка докато шофираш нощно време? Пътищата трябва да се поддържат, затова плащаме данъци и винетки. Като има проблем - маркира се докато се отстрани. Ама не по 30 години да стоят знаците за неравности и ограничение на скоростта! Щом има ограничение ХХ кимолетра в час, значи трябва да може да се кара с толкова от шофьор с нормални умения, добро здраве и кола в нормално техническо състояние. Да ти напишат акт за "несъобразена скорост" задето си се натресъл в дука е пълна нелепост! Несъбразена скорост, когато не е превишена, може да има при външни фактори - дъжд, мъгла, сняг, поледица ... дупките не попадат в тази категория!