Държавата иска да си откупи ”Дунарит”

Министерството на икономиката започва активна дейност за придобиване на дружеството „Дунарит“. Проблемът на фирмата идва от КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Държавата иска да си откупи ”Дунарит” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Държавата!?" иска да го откупи и после да го продаде за 1 долар на когото трябва. Предлагам община Русе да го откупи, ще правят пиратки и фойерверки за зарята и бенгалски огън за НГ, може и ширпотреба да правят каски,саби и мечове.

JMM®

Май много те е яд, че скоро ще хлопна кепенци ТЕЦ-овете и последният дръглив селогъзорец ще трябва да "изгаси лампата" на това изкуствено соц. селище създадено заради близостта му до мините с лигнитни въглища, след което да поеме тътрейки крака към някой от големите градове на България - Пловдив, Варна, Бургас и Русе. Но днес годината е 2017 , а не 1917, когато кюмюра бе символ на революцията и просперитета.

Откачалке, говориш пълни глупости, и пак отклоняваш темата от предстоящия фалит и разсипия на едно от малкото останали предприятия в Русе. Най-старите градове в България са София, Пловдив, Стара Загора и Варна с хиляди години непрекъсната история и безброй исторически паметници. Спрямо тях Русе доста бледнее, защото става значимо селище чак през късното турско робство. Нито в историята е силен Русе (с изключение на последните 150 годни), нито в настоящето, а бъдещето изглежда съвсем мрачно.

И защо трябва да се купува нещо с моите пари?!?! Някой питал ли ме е ?!

Не с твоите пари, а парите на Държавата !!! Сега не сме в строй "социализъм", че държавната собственост да е твоя собственост. Държавата е отделен правен субект.

"Няма такова нещо като "държавни пари", има пари на данъкоплатците"