Е-услугите намалили с 10 000 посещенията в НАП-Русе

Електронните услуги са намалили с повече от 10 000 посещенията в офиса на НАП в Русе за половин година, съобщиха от приходната агенция в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - Е-услугите намалили с 10 000 посещенията в НАП-Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е старозагорският 40-годишен девственик, който си играе по цял ден на игрички на компютъра? Не е ли време да се изкаже, че клиентите на НАП намяляват, защото градът бил западал, а не заради електронното обслужване. Как още не му е дошло на ум това?

20 минути са максималното време за обслужване. И РЕДАКТОРА НА СТАТИЯТА ДА ПИШЕ ПО СМИСЛЕНИ НЕЩА!!!? - НЕ е значително под 20 минути / а 15 минути е в ОПРЕДЕЛЕНИТЕ от наредбата максимално 20минути.

С това е-правителство и е-услуги значи ли че поне 30% от държавните чиновници там ще бъдат съкратени. Впрочем на тях плащат ли им клас трудов стаж!? Значи ще има само електронни бирници и съдия изпълнители.

това че се хвалят за успех в деиноста си е добре,но защо не се похвалят с тормоза над глобените от полицията и са си платили глобите като ги задължават бс писма втори път да си платят глобите защото никои не ги е уведомил че са платени и ако не ди пазиш документ за платена глоба ще плащаш втори път с лихва за 3-5 години. Иначе полициятя добре играе по д чужда свирка но да съобщи на нап за платените не ноже

Скоро и без НАП