Ученици със златни медали по математика в Сингапур

Ученици от Русе спечелиха златни медали по математика в Сингапур

Обратно в новината

Коментари - Ученици със златни медали по математика в Сингапур | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честит голям успех на тези ученици! Да са живи и здрави и все така да радват цяла България! Гордеем се с тях!

Да не са Нунев и Свилен Иванов /напитката/ ?

Пожелавам на медалистите много здраве ! Да следват мечтите си. На учителите , които са до тях , на родителите пожелавам да здраве ! На фона на простотийте и олигофренията , коята ни заливат всички медии и изкарват като топ новини всички простотий ,които стават в България и по света тази новина за днес ми дойде като балсам за душата.

Изпитвам огромно чувство на радост, не защото съм българин/циганин/турчин, син/червен/зелен, ляв/десен, нисък/висок, мъж/жена и т.н и т.н., а защото знам, че на този свят има и ВИНАГИ ще има хора, като тези прекрасни деца и възрастни, които са им помагали, които ще носят в тъмнината свещичката на знанието, науката и изкуството и с треперещи ръце ще пазят пламъка й - ПОКЛОН!

ще станат директори на банки като КТБ, ще станат политици и управляващи и ще ви съдерат кожите /ако има изобщо нещо за съдиране/!

Да, браво на децата. Но те не бяхасамо от Русе. Българският отбор беше от деца и от други градове. И те носеха медали. Бях на аерогарата и ги снимах. Медиите, разбира се, липсваха! Някакви си математици.....? Ех, да бяха футболисти! Наистина, видях прекрасни, умни деца. Без да се познават преди да заминат, те се завърнаха като приятели, говореха за бъдещи срещи и състезания. На тази крехка възраст те вече знаят какво искат и се надявам да го постигнат. Успех и достойнство, въпреки всичко!

браво, но като гледам простите българи колко присърце са взели тази новина, не се учудвам, ако тези деца напуснат държавата, нормално!

Жалка картина сме това Българите! Само 6 коментара на такава невероятна, завидна новина.? Нямам думи...

Ами тази новина не е ли за Първа страница!!! Ама не е, има за побоища, кръв и драми, а и кифли... Поздравления за възпитаниците на МГ-то!!! Тези медали от десетилетия са толкова много, че вече е задължения всяка година да има много такива!!!

Не сме само градът на мутрата Мацола и личното му пом*ярче Иско Веселинов.

Браво на българските деца! Всички български родители трябва обаче сериозно да мислят всеки ден как да направят така, че децата им да могат да останат и процъфтяват в България! Иначе България ще загине и ще е напразен подвига на хилядите български (и руски) герои, които позволиха България днес да я има, а не да бъдем като кюрдите в Турция!

Точно така! БРАВО!!! Но да бъдем реалисти... определено тези блестящи деца няма да останат в България

Поздравления за децата и техните учители! Поздравления за гражданите на Русе. От този град информацията винаги е свързана с постижения на международно ниво и достойни постъпки!

Браво деца вие сте гордост и радост за България .С деца като вас България няма да изчезне.

Да сте живи и здрави. Прославяте родинатани. Поздрави и още много медали!