След шантаж, възрастна жена даде 1000 лв.

Телефонни измамници прибрали скътаните за черни дни 1000 лв. на 86-годишна жена от с. Кривня, съобщиха от полицията в Русе.

Обратно в новината

Коментари - След шантаж, възрастна жена даде 1000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно селско погребение е около 1000 лв. и това ако е богатство

Дано за погребение ги похарчат тия изроди.

да имамиш възрастен човек ,е все едно да измамиш 5г дете...

В тези групи задължително учавства и полицай. Няма как мангал от другия край на страната да попадне все на възрастни и самотни хора.

Спите ли? По-скоро делите ли?!

"Продължават протестите на полицаите за по-високи заплати и добри условия. Днес излизат недоволните служители от Варна. Протестите започнаха активно преди 2 дни в София. Те се случват въпреки разговорите и обещанията от страната на ръководството на МВР от преди 2 седмици, а исканията си по-високо заплащане обявиха още на 5 юли на голям митинг в София.."

На фона на това, отдел "Вътрешна сигурност" към МВР извършва проверка в полицията в Русе. Ако има наивници, които вярват, че тези измами се вършат без участието на полицаи, значи още вярват и в дядо Коледа. Звъняли са на бащата на жена ми, и точно са цитирали нейното име, че била пострадала. Едва ли са ясновидци. Просто разполагат с информация, която не е достъпна за простосмъртните.

нямат ли си близки да ги посъветват? Да им сложат парите на сигурно място? Къде са патриотите/неуловимите отмъстители/? Патриот е душа дава ...

Възрастните хора лесно се подават на измами,но новото и лошото при тези мръссни изнудвачи е,че заплашват с пребиване и злепоставянеи то на чист български език.Значи участват и други,освен циганите.На моя телефон се обади един "капитан Иванов от районното"и каза,че ако не дам 3 хиляди лева,ще пусне в нета мои голи снимки и ще покаже на мъжа ми-веществено доказателство /презерватив с моя ДНК/ ,заловено при проституирането ми.Аз дадох телефона на мъжа ми,който му тегли няколко звучни псувни и каза,че го чака с пистолет

... само не разбрах... що му изневеряваш на такъв мъжкар като твоя мъж...

Нямат край наивните хора....

Ей тия бабета са много богати!Само плачат ,че са им малки пенсиите!