Нивото на Дунав спада, образуват се 3 прага

Нивото на река Дунав спада. Образували са се три прага, заради които корабособствениците не могат да използват пълния капацитет на плавателните си съдове.

Обратно в новината

Коментари - Нивото на Дунав спада, образуват се 3 прага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- под прага на бедност - под прага на безработица - под прага на раждаемост

JMM®

Старозагорският 'андрешко' пак е изцапал бялата покривка на коментарите с жалките си псевдо-интелектуални полюции. Изхабеният от денонощно онаниране интелект все още не може да схване, че селището от подножието на Ахмак баир не е град в смисъла на София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, а по скоро попада в категорията панелни пилчарници и гълъбарници.

Някакъв тип

Евгени Павлов (може и Марков да е, не знам кой от двамата) трябва да приеме, че градът му може да се сравнява само със съседните му - Сливен, Ямбол, Хасково и Кърджали и Казанлък. Всички останали сравнения са неуместни.

Пак сам си пишеш и си отговаряш. И толкова ли си луд да споменаваш Русе сред 5-те големи градове София, Варна, Пловдив, Стара Загора и Бургас, чието население и икономика са няколко пъти по-големи от русенските!?

За сметка на това Топлофикация се връща към соц-практиката - по цял месец без топла вода. А бе тез дружества кога ще почнат да плащат на гражданите неустойки за неоказани услуги?!!

издиша отвсякъде!

Защо не си пишеш с регистрациите Един тип/JMM?

JMM®

Дебил, Един тип и JMM не се занимават с оплюване на Русе във всеки аспект от живота ! СелоГъзорският кретенизъм край няма ....

Някакъв тип

Идиоте, кое те кара да си мислиш, че сме един и същ човек? Защото и двамата не ти слушаме глупостите ли? Приеми, че има повече от един човек, който не се хваща на черногледите ти картинки. Аз ти казах, че с тях е свършено. Само си ги създаваш, сам си вярваш в тях и си въобразяваш, че и всички останали трябва да го правят. Това ако не е за психиатрия, кое трябва да е?

Пътин е виновен, затворил е кранчето на извора

Неее. Тука не е виновен Путин. Виновни са германците, че пият малко бира.