Българският носител на ”Оскар” стана почетен русенец

Носителят на "Оскар" Владимир Койлазов стана "Почетен гражданин на Русе". Преди това кметът на града Пламен Стоилов му връчи и златна значка "Русе".

Обратно в новината

Коментари - Българският носител на ”Оскар” стана почетен русенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

Наглостта и еснафщината на селоГъзорци е безгранична - в статия за успеха на Русе, дебил тръгнал да правят коментари за забутаното си, безинтересно и безперспективно, западнало селище. Ето с това лъсна некъпаният задник на селогъзорският голтак-дебил, като за пореден път прави неуспешен опит да излива помия срещу Русе в предишни постинги. Дебилът така не успява да схване, че за разлика от СелоГъзора, която е навряна в кучи гъз, там нейде в покрайнините на Одрин, Русе е разположен на европейският Дунав - същата река на която са значимите европейски столици Виена, Будапеща, Братислава и Белград. В околностите на Русе живеят над 3 милиона жители - Букурещ е само на някави си 60 км. и почти целият поток от румънски туристи за нашето черноморие, минава през Русе. За дълбоко съжаление не стоят така нещата в сивата, безлична, опушена, панелна, дълбоко провинциална, безлична и с повърхностна културна среда СелоГъзора - тоалетната на магистрала Тракия.

Целият долен Дунав тъне в Мизерия. Не само Русе, но и Видин, Гюргево, Бръила, Сулина и т.н. Река Дунав е преграда за Русе, а не възможност. Затова Русе е сред градовете с най-нисък стандарт в северна България, далеч по-нисък от стандарта на големите градове София, Варна, Стара Загора. Туризмът му също е много по-слаб от градове с културни и антични дадености като Търново, Пловдив, Стара Загора.

Някакъв тип

Как го определи това след като не си излизал през живота си от Стара Загора? Виж по-надолу. Пълен малоумник и нещастник си. Дори и над 40 години.

Някакъв тип

"Големите градове" наред със София и Варна. Абе нещастник, ти някога от България излизал ли си? Въобще от родното си село? Редовно гледаш Слави Трифонов, нали?

JMM®

Къде си наредил панелния коптор - бивша миньорска спалня между големите градове в България бе дебил ... Ето какво казват хората за западналата Ески Заара "Всички вериги се опариха там(Стара Загора)" "Не вървеше. Там имаше едно подвеждане от статистиките" - Андрей Евтимов, изпълнителен директор на "Доверие Брико" Ето линк с цялото интервю: http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/04/03/2505604ott eglianetonapraktikeribaumaxdoneserustv/?sp=1#storysta "Всички вериги се опариха там, инвестирахме доста пари, време и усилие. Първо намалихме магазина, след това го преструктурирахме, след това го преместихме в по-малко помещение на по-централно място. Не вървеше. Там имаше едно подвеждане от статистиките"

"Представяне", а не "презентация", драги ни "журналисти".

от Русе преди 20 години. И добре направи. Така избягаха още 80 000 души и сега празните жилища са повече от жителите.

Ти си цял екстрасенс бе, човек! Как чак от село Стара Загора ги виждаш тези неща, след като дори не си излизал от там? Ако твоите пророчества бяха и верни, можеше да направиш много пари. За щастие, не са.

JMM®

Русе си е 150 хил. жители ! В коментара вероятно визираш Зарата, което е към 70 хил. жители ... Стара Загора в последните години е за съжаление - масово затварят магазини, Бриколаж и Хеппи се изнесоха от това провинциално градче - въобще не ми я хвали - това е единственото селище с претенции за град в България е което работодатели НАМАЛЯВАХА заплати. Всичко тръгна от Градус и повлече и други от бранша с храни. Това доведе до масова миграция навън от Зарата ... Познавам отчаяни заралии на групи заминали за Холандия ... В България за живот в момента освен София, стават само Пловдив, Варна, Бургас и Русе !

Глупости на търкалета! Не повече от 50-60 хил.души населяват Русе, който е много далеч от големите градове Варна и Пловдив с 300-350 хил., Бургас и Стара Загора с 150-200 хил. или Благоевград и Търново с 65-70 хил. Останалите градове, включително и Русе, си загиват безславно.

Скромен Човек. И му личи. Браво.

Владо президент!

Уникално тъп кмет -какъв съгражданин му е Владимир Койлазов :) 100% кметчето е очаквало и Владо да каже, колко е горд от територията от която произхожда, но не го угря

Да беше написал " огря " Пък има и речници----гледай и се учи----

JMM®

От теб отдалече мирише (че чак не се трае) на маришки кюмюр. След опита ти да изкажеш "мнение", айде сега поемай пътя към село за селската Зара, към тази панелна миньорска спалня, която не успя да даде хора като Владо на България, но Русе го даде.