Кола от музея на ”Форд Мото Пфое” идва в Русе

Повече от 60 участници ще се включат в парад на ретроавтомобили и мотоциклети, който ще се състои на 24 юни /събота/ в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Кола от музея на ”Форд Мото Пфое” идва в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ретро парад. 90% от колите в този град могат да участват!

Ами дайте предложение или направете сами нещо по-интересно в този град, явно точно изказалите се тук са някъде от селата/не че е унизително да си от село, защото половината град се изнесе по близките села/, но истински русенец, без значение къде живее, никога няма да унизи града си, само ще му е тъжно, че тези, които сме избрали не успяха да доведат големи инвеститори в този град- та да живне, но не от ранга на Монтьопе, а например някоя софтуерна компания или ...../ имаше интерес 2005-7год. от няколко, и познайте къде отидоха/.

Предлагам на общинската управа да въведе общински транспорт с файтони,конете се най-умните животни ама хапят, да имат и престилки отзад,а гаража на Общината и ОУ да стане конюшня. Ето ви идея със световна величина за медиите.

Мозъците им са ретро, хахаха, животът им е ретро

JMM®

Сополивото селянче от стара загора е отново в русенските новини ... На кривата ракета(стара загора), космоса (Пловдив, Бургас и Русе) и пречи !

Пак сам си пишеш и си отговаряш!

"Форд Мото Пфое" ли ?! А малко нерегламентирана реклама ли? А малко една глобичка ли.

Поради факта, че в България за нова кола се смята такава под 15 години е редно да се завишат изискванията за ретро автомобил с още 15 години, защото тия 30-годишните от 1987 още си ги караме масово.

Ако е както предишния..... Пълна скръб. Сега най-много да съберат някой селянин-комунист с Волга или УАЗ-ка. Поне да се разходят по света да видят какво е ретро-парад.

Абе, показват каквото има. От къде да ги съберат? Да ги произведат ли?

Важно е да е комунист. Тъпак.

И да не е комунист, със сигурност е селянин. Кой нормален човек ще си пази Волга или УАЗ. Те са комунистически символ все пак...