Шофьор хвърли 10 евро на русенски катаджия

Турски шофьор на микробус е арестуван, след като опитал да подкупи полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор хвърли 10 евро на русенски катаджия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкия подарък (Бакшиш), обижда и двамата (тоз дет дава и тоз дет зема)! Тъй му се пада!

Не го е срам... ако беше хвърлил 2 по 50 щеше да има пълно радио мълчание...

И после какво? След 24 ч, ако не и по-рано, ще му кажат друг път да не прави така и ще го пуснат, и турчина с основание ще чуства превъзходството си над "гяурите". Ако станеше подобно нещо в Турция нашенеца ще лежи 10 г в анадолски зандан, но тук нали сме робска нация...

Инфлация, ако бяха по 20 евро, куката щеше да ги хване още във въздуха.

ако бяха две банкноти по 50 евро нямаше да мрънка фуражката....

българският лаф който ТАНЯ използва: И КАТО ХВЪРЛИХ 50ЛВ НА БЯЛАТА МАСА! Ха ха, хвърлил ги

Отказал е не защото е неподкупен-няма неподкупни катаджии и държавни служители просто 10 евро не са пари за тях.Това са пари за закуската им сутрин,я да беше им дал 50 евро дали някой щеше да разбере.

о да! имаш право!

Полицаиии,катаджиии в РусИИИ???На всяко кръстовище паркирани коли,паркирани и по тротоарите на Борисова в градинките на Дружба 3!!!Къде видяхте катаджии освен на шкембеджийницта сутрин в 3 часа да муфтят една чорба и едно кафенце!!???Бакшове правщт обратни завои на двойна непрекъсната линия,какво още да ви кажа??!!Сган мързелива и подкупна!

Катаджии в Русе има колкото за три патрулки, не че изобщо няма.

Дори когато се дава подкуп па макар и скромен трябва да знаеш как да го направиш. Неможе да подхвърляш парите като на вампир при положение, че сам си даваш ръката. Да не говорим, че с блага дума и без подкуп ще излезеш сух от лайната в които си затънал.

сега петдесет евро на 2x20 и 1x10 щяха да изчезнат още преди да са паднали на земята! За 10 евро няма и да се наведе старшинката.

се дават в Харманли. За 40 години с парите от рушвети се построиха много нови имоти, хората се замогнаха и сега стандартът на живот е в пъти по-добър от този в Русе. Като се изръсят в Харманли, за Русе остават по 5-10 евро. Но така и с други градове, които са на майната си, не е само Русе.

Полицаите ни са като ощипани ученичкиии,катаджиите като магистрални масажистки на сапове,ха хааа чууудооо!Баладжийките като труженички на стария занаят,даскалите като дишевно болниии,ха ах ужааассс лекарите като сатрапи,жадни за пари но и твърде некомпетентни!

Ха хааа кефи новината,хвърлил им ги е като на магистрални у Л и Ч н И ц И,ха ха ,хайде по-често такива новини!Ама да ги карат да им фъргат гьобеци,щото ако беше 100 еври нямаше да четем сега новината!

Хвърлил ги е като на аЧкьопециии!!!Еваларкааа,каквито и полицаите такова и отношението към тях!

Шофьорчето чужденец чул недочул, че обикновено българите се оправяме с 20 лв, но не е знаел горкия, че за чужденци тарифата е доста по-висока и милиционерът е решил да запълни статистиката. Е как па един не изгърмя с 50-100 лв глоба бе?!?

ПРАВИЛНО.МАЛКИЯТ РУШВЕТ ОБИЖДА ЧЕСТНИЯ КАТАДЖИЯ

е, добре де, колко е сега рушветът? 20 €, 50 €, 100 € ? за да знаем и да не се стига до такива недоразумения.

Под 20така си за съда..