Русенци бягат... за физкултурен салон

Благотворително бягане в помощ на русенско училище. Инициативата е на Даниел Иванов - бивш възпитаник на Математическата гимназия "Баба Тонка" в града.

Обратно в новината

Коментари - Русенци бягат... за физкултурен салон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял един живот ние родителите събирахме пари за салон за СОУ за европейски езици. Накрая от "високо" решиха да дадат едни 10 милиона за няколко салона на училища в България и въпросът се реши. Само дето никой не каза какво стана със събираните от нас години наред пари...

Това момче има синдром на Даун. В много лека форма. Формата на очите и черепа е категорична. Би трябвало да има леко затруднена реч.

Това е нелепо изказване.

Дворът на гимназията още ли е паркинг?

Да беше хванал една лопа, пък да обърне 10 декара. Да спечели някой лев и да го дари. А той?! Дайте там да кипи безмислено бягане.

По-добре даже да превърнат физ. салон в оранжерия за домати и краставици. С продажбата им ще изкарат повече пари, отколкото от бягане.

прекрасна иницятива ! поздравявам ви !от този салон имам много мили спомени ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Завършващите МГ "Баба Тонка" бягат до западна Европа и САЩ без никакви тренировки веднага след завършването си. Там е истината, и живота, и парите. Така трябва. Успех!

Май не си стъпвал навън. На завършилите баба Тонка нищо не им гарантира, че няма да мият чинии, аз пък да ти кажа. Освен ако не решат да учат за инженери (ама не ит, такива вече има много). За целта обаче техните ще трябва да се набутат яко с кредити, после ще трябва да се наредят на опашката след индийци и китайци (не, че въпросните по подразбиране са по-добри, просто някакси имат повече тежест на запад). Така де, онези и без това се стараят да ограничат притока на чужденци, защото отдавна изгубиха статут на "бели" държави. А и социално слабите им станаха много... Но, добре, да пожелаем все пак успех на амбициозните ни сънародници. Щом откриват истината на запад, да се пробват. Лошо ще е обаче ако останат брутално излъгани...

Поне ще са опитали! За разлика от теб, дървен келеш.

Ха-ха, много добре казано. И е истина!