Шофьор отнесе двама пешеходци на ”зебра”

Двама пешеходци са пострадали тази сутрин в Русе, след като автомобил минал на червен сигнал на светофара на кръстовище в града и ги блъснал.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор отнесе двама пешеходци на ”зебра” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И къде ги е отнесъл? Веднага да ги върне!

за живеещите в "Дружбите" и "Чародейките" да се въведе правилото "четни - нечетни" за ползване на МПС !

а на простаците кат тебе да не им дават книжки

Страната,в която човешкия живот струва 300лв или две години условна.

какво правят тези пешеходци на пешеходна пътека? Така са попречили на момчето спокойно да мине на червен светофар! Виновни са и това е!

Така е брато, лоши хора са тия пешеходци.

Те па тия пешеходци не се научиха, че зеленото, жълтото и една-две секунди от червеното са все зелено...

Конфискация на инструмента на престъплението в полза на нуждаещи се социални заведения! Това според мен ще е най-възпиращия и отрезвяващ разсъдъка фактор!

затваряне на джигити, това е практиката да няма джигити.

Едни три години в затвора , ще му подействуват освежаващо.

би трябвало да следва: - ново полагане на изпит за шофьорска книжка пред тричленна комисия от друг град. - заплащане на щети напострадалите като за умишлено причиняване. - отнемане на свидетелството за една година - обществено полезен труд три месеца в областта на пътната маркировка и сигнализация Иначе няма да се оправим!

Някой русенец може ли да каже тази снимка от коя част на града е? Внимателно я гледах, но така и не разбрах къде в града има такива улични лампи и такъв тип строителство.

челния опит на Стара Загора - най-добрия град за живеене в България!

Какъв шофьор е този нещастен пикльо?

Тук някакъв ми обясняваше, че ограниченията по пътищата били поставени малоумно и не трябвало да се спазват. Така че, нищо чудно някой да е решил, че светофарът е малоумен и може да се пренебрегне. Може да е някой от пишещите тук. Както знаем, винаги се намира кой да си измисля нови правила и да си въобразява, че всички трябва да ги спазват, а не тези в закона.

Като не са си свършили родителите работата когато е трябвало ей така става! Да си бяха възпитавали синчето на време, а не сега да им берем ние проблемите.

Русе все повече се конкурира с регистрация " Транспортен Хаос"във Варна ...