Арх. Здравков: Има няколко места за небостъргачи в София

Работим за промяна на нормативната уредба, за затваряне на вратичките в законите и дефиниране на местата, където искаме да се изгради бъдещото сити.

Обратно в новината

Коментари - Арх. Здравков: Има няколко места за небостъргачи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ко ша го праим туй "сити"? С братя роми и мигранти ли ша са пълни? Щото май не останаха много българи, а и се топят главоломно! Май на перачница и лапачница на пари замирисва! А неуки и продажни архитекти-калинки бол!

Има място - как да няма! Бутнете народното събрание и стройте там!

Небостъргачите не са удобни и не с а безопасни сгради нито за хотели нито за офиси..Строят ги наркоманизирани инвеститори и нагли архитекти ..

Важно е да си пълнят гушите а след тях и потоп

Не е редно да се изграждат нагло вредни ненужни и опасни сгради в София и другаде на Балканите. Проучване на основни сеизмични огнища подава че риска от земетресения над 7 по рихтер не е малък. София може да бъде съборена за една нощ с до над 9 по рихтер./АКо продължи увреждането на региона с нагло вредни анти природни скенери,радари,облъчватели,камери с манипулиращи пространството сканиращи техники/.В Полето има следи от земетресения ти"Божия гняв"..

В СОФИЯ НЯМА НУЖДА ДА СЕ СТРОЯТ НЕБОСТЪРГАЧИ,НО АКО НЯКОЙ ИСКА ДА"ИНВЕСТИРА" В ОБЛАЦИТЕ,ЩЕ Е РАЗУМНО ДА Е В СЕВЕРНИЯ ИЛИ ИЗТОЧНИЯ КРАЙ НА ГРАДА!!!В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГАТ КУЛИ В ЮЖНИТЕ РАЪОНИ,ГЛЕТКАТА КЪМ ВИТОША Е КОЩУНСТВО ДА СЕ ЗАКРИВА!!!

Според тоя, тука правораздавателния орган е неговата институция , а не съдебната, абе ще стане работа тоя правилно си го е турил някой.

Ако продължаваш да не изпълняваш съдебно решение и до присъда ще стигнеш ха ха ха

То и да го изпълни пак ще стигне до присъда.

Този специалист главен архитект при това Съдебно решение се изпълнява не се коментира или тълкува Няма правна презумпция при която изпълнявайки точно съдебно решение влязло в сила ке нарушиш закона ХА ХА ХА ХА направо от дузпа в тъм с накова изказване смешко ....

"Защо не и в района на аерогарата, стига да го позволява Гражданска въздухоплавателна агенция за облитане на самолети. Е няма как да го позволи, защото си има железни международни стандарти за височини и отстояния в близост до летища. А на геният от Червен бряг може и да му се привиждат "овце на стадо". Трябва да са някакви неизбледняващи детски спомени.

Явно и от Дира не са понесли Здравковите шедьоври, та набързо коригираха текста.

К'во ''сити'' бееее.....Вижте ги поне на снимка тези в Еропа.............ц.ц.ц.ц.ц

То затова онази сграда от снимката вече от доста време си стои недовършена...!! Стройте призраци небостъргачи, да видим какво ще ги правите после тези сгради.

От кога не си идвал в София "на мол" ? Въпросната сграда от снимката отдавна е завършена и в екплоатация. Друг е въпроса, че е абсолютен архитектурен нонсенс.

Точно наклоненото "ренде", което е на преден план, не е завършено и няма изгледи скоро да бъде завършено. Там проблемите освен "инвестиционни", са и технически.

Всички живеещи в София да бъдат напъхани в един небостъргач.Тогава ще отпадне от необходимост всякакъв вид наземен, подземен, че даже и въздушен транспорт.Даже и канализационна мрежа не е необходима, Искъра и сега си може.А, Главния Архитект ще седи най-отгоре на небостъргача и от време навреме ще плювва по един път за да е сигурен от къде духа вятъра.

Най-често епицентровете на земетресенията в София са под Панчарево, близо до Експоцентъра и под Южния парк близо до бул. България.

Цените на недвижимите имоти в Източна Европа, включително България, тръгват надолу, съобщи английският вестник Дейли Телеграф. Говори се за спекулативен балон в Източна Европа, за пренагрети икономики, а според някои банки бумът в имотите в страни като България и Румъния е нещо опънато до краен предел, което предвещава срив,

да вземеш това цялото сити да си го завреш в скапаният *. на никой не му трябват небостъргачи в земетръсна софия. ако не трябваше да перете много пари друга песен щеше да пее този господинчо...

Ли е тъка хаотично из София да има небостъргачи и като инфрастуктурата е за по ниско строителство съмнява ме как ще са околните сгради, относно паркирането.Откакто започнаха да строят межублоковото пространство,имаме много притеснения ,стана като в центъра по половин час търсиш място за паркиране.Ще се види компетентаноста на архитекти и кмет,по е важно да ,,вземат комисионните,,София е зсметръсна зона.