Пуснаха поръчката за новата тикет-система в София

От днес в „Център за градска мобилност“ - ЕАД е открита процедурата за възлагане на обществена поръчка за новата тикет-система.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха поръчката за новата тикет-система в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съмнявам се да заработи тази система и да има някакъв ефект.Само харчене на пари

какво значи тикет ли. Как какво така се е наричал билета по хан Аспарухово време.

Нали есента се реши, че цената на билета е незаконна! Какво се случва от тогава? Нито цената е намалена, нито има компенсации за гражданите! ЦГМ като монополист си правят, каквото си искат, рекетират се гражданите, да не говорим за методите на контрольорите.... Да се въведе някакъв контрол над ЦГМ и да се намали цената на билета!

Вместо да пуснат някакви нови превозни средства, само за глупости ще дават пари. Не стига че по цяло лято пускат стари тролеи по лините 1,2 и 9, гърчим се в жегата... Ще ми монтират на старите трамваи и тролеи нова система... ай с...тир

То и сега с една карта ( билет за дневна пътуване) можеш да ползваш цялата градска мрежа.... Какво ще усъвършенстват в една умряла система...Реанимация на мъртвец ... Само ще похарчат около 80 млн лв и след 2-3 експеримента ще се върнат на продажбата на билети от контрольор в автобуса.... "Детската", вдигни билета на 3 лв и тогава никаква система за контрол няма да помогне.....Тикви !

Ало, журналистите, научете български преди да пишете каквото и да било!!! Превежда се БИЛЕТНА система. Сигурен съм, че и с английския сте зле и вероятно затова ги смесвате, но все пак би трябвало да имате редактори, които да поназнайват български ...

А как ще накарат циганите да си плащат?

Мога да се обзаложа, че отново ще бъдат прахосани огромни пари. Питам,някой спомня ли си, че "тикет система" беше уж въведена. Ефекта от нея никой не е отчел, но явно е нулев. Това е СО, едно огромно прахосване на пари. Софиянци живеят с мизерна инфраструктура.