Строят сграда в двора на детска градина

Строеж на бизнес сграда в двора на столична детска градина предизвиква протест на родители.

Обратно в новината

Коментари - Строят сграда в двора на детска градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ли? Съвсем ще изгоните българите с безумните си строежи ... То бива алчност, бива ..., но все трябва да има някаква граница и поне капчица съвест и морал!

Ако може да се събори някой бизнес център , за да се направи там детска градина.Това предлагам и очаквам да се обсъди от Гл.Архитект ,Общинския съвет и т.н.

А не може ли всички продавалници да се съборят и на тяхно място да се направят паркове със зайчета, птичета и всякакви животинки

А бизнес-сградите под земята.

Ще строят ами, след някоя и друга годинка деца няма да има, а само бизнесмени. Кой ще ги прави децата - дядо ви Иван и баба ви Пена ли? Тогава от детски градини няма да има нужда.

Гнусните долнопробни софияндери най много викаха против комунизма и за СДС. На ви сега като не щете социализъм ще ви вземат градините,градинките и даже гащите от задника. Като сте викали 89/90-та да сте мислили,че идва капитализъм и че "парица-царица". Всички лошо да се случи на гнуснявите софияндери. Лошото е,че покрай тях го отнесоха и хора,които не искаха капитализъм и"демокрация".

Драги Сульо, апетити за застрояване със сгради за печалба винаги е имало и са се случвали и ще ги има. Ако си пасъл овце някъде миналия век та не си успял, седни сега погледай филми, ще видиш. Войната на таралежите виж, е такива. Разликата между тогава и сега е във възможността да протестираме и променяме тези лоши работи. Тогава не можеше. Сори. (реплика от друг филм)

Пепел ти на езика. Иначе за "викането" си прав, повечето от тях съжаляват, само Костов НЕНАСИТНИЯ, Надежда безгащникова, зъбльо Стоянов и цялата им шайка НЕСЪЖАЛЯВАТ.

Путлер може да ти осигури един ГУЛАГ

Преспа е толкова ключова столична градина, че явно вероятността за унищожаване и строеж на доходна сграда е безвъзвратна. Дълги години, приземния етаж на кооперацията пред детската градина, т.е. с лице към Графа беше детска кухня, с функциониращ кухненски блок и перфектна, готвена храна, не кетъринг ... Е, спасявахме я няколко пъти с протести, но накрая ѝ видяха цаката и понастоящем е магазин за дрехи. Все пак мястото е толкова хубаво, че нито бебетата нито майките имат право да си вземат удобно храната и да седнат отсреща в градината Седмочисленици...

Споко, ще се застрои.... накрая ще се застрои и зелената имица между платната на Цариградско шосе, ще се застрои и на жълтите павета пред парламента... я каква китна кооперация става пред Коня!

Или в Цървен брег се строи и в детските градини и училища???!! Тоз калъф от както е на власт само мизерии се случват в София. Муньо.

Общинарите са винаги на страната на този, който има повече пари. Съберете и вие от детската градина някой лев и пространството ще го направят детска площадка.

Както винаги общината заблуждава хората и лъже умишлено, за да скрие корупцията, от която боледува.

В тая мафиотско държава се очаква всичко целта е да се затрият българите като дойдат краварите и мюсюлманите офисите им да бъдат готови

МАФИЯТА Е В РАЗЦВЕТА СИ