Откриха бежанци от Харманли в ТИР на Дунав мост

Петдесет и трима нелегални имигранти са били открити в камион на ГКПП "Дунав мост", съобщиха от Гранична полиция в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Откриха бежанци от Харманли в ТИР на Дунав мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е направил човекът? Помогнал е защото се е поставил на тяхно място, да те са бежанци и не знам си още какви и като чуете, че са такива си мислите ,, Те ще превърнат държавата ни в един ад, само смърт и затовор за тях. Може би този човек не се е замислил какво може да загуби като семейство и работа, но той е искал да помогне и не ми се вярва, че са щели да му платят. Това е моето мнение и не очаквам всички да са съгласни с него :)

по един камък на врата-и в реката!!!

сомовете!

Сигурно румънците са ги открили на тяхното КПП и са ни ги натирили обратно, иначе щяха да ги пуснат обратно да преплуват Дунава. Ами сега- нови жители на Русе и то повечето сигурно без документи.

Няма да се включи. Днес е в дневния стационар на центъра за психично здраве.

Убеден съм, че е Марков от Стара Загора. Само почакайте малко и Един тип ще се включи и ще разясни цялата ситуация.

А каква е хавата със Стара Загора не разбрах само, има и по-западащи и бедни градове от нашия, зарата е сред тях. Кофти работа, ама чак пък под всяка статия да пише за нея?

И.Д. е от Тутракан.Ивайло белята го знаят.

Ms.TT,а може ли да отговорите за нас непросветените,откъде и как аджеба едни инициали се превърнаха в конкретна личност ,назована от Вас,че даже и местоживеенето и? Или дарба Свисше или....?