Градският транспорт в Русе става изцяло общински

Градският транспорт в Русе става отново изцяло общински. Това решение бе взето на сесия на ОбС.

Обратно в новината

Коментари - Градският транспорт в Русе става изцяло общински | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако няма конкуренция, цените растат и кражбите също, държавата е лош стопанин, тече обратен процес на комунизация

за граждани, а гражданите от Русе се изнесоха и продължават да се изнасят на Запад. Тук останаха селяните, а на тях градски транспорт не им трябва. Те ползват селски. Хора няма в Русе, хораааааа. За чий ..й ви е този транспорт?

Виждам, че добре си се описал. Но не говори от името на всички, ако обичаш.

Много пъти съм го казвала и сега ще го кажа: Градският транспорт на Русе трябва да се обслужва САМО от ЕДНА фирма, а не от три както е сега. Само така пътниците ще бъдат обслужвани добре и разписанията -спазва ви, а не да се правят мръсотии едни на други за сметка на гражданите.

По Великден ходихме с приятели до Гърция и на връщане се отбихме в Благоевград. Останахме очаровани, много красив град, пълен с млади хора, чак не ни се тръгваше. А градският транспорт - чудо! Цепи секундата. Няма замърсяване и пушеци - само тролей, изглеждаха чисто нови. Автобуси - само за междуселищни превози. И да ви кажа, честно, Благоевград ми се стори 2 пъти по-голям от Русе. Заради планината ли, заради хората ли - не зная. А в Русе съм живяла 5 години, докато следвах в РУ 'А.Кънчев'. След това се прибрах в Ботевград, където съм родена.

JMM®

Който има съмнения и колебания относно мястото и ролята на Русе , нека използва GOOGLE ! Задава се в GOOGLE "площ на Русе" или "население на Русе" и се вижда резултата ! След това се задава търсене за "площ на стара загора" или "население на стара загора" и се сравняват какво казват американците по въпроса кой град е по голям ... Много е просто и елементарно !

=

JMM®

Глупостите писани по адрес на Русе са дело на психично болен старозагорец. Болните му фантазии може да се срещнат почти под всяка новина за Русе, особено ако е новината е позитивна. Психологически профил на oлигoфрeнa с предполагаемо име Евгени - 45-годишен девственик от Стара Загора: безработен, самотен, деградирал, отхвърлен от обществото аутсайдер, комплексиран до болка, отбягващ женска компания и ласки, с хомосексуална ориентация сопол, денонощно опитващ се да манипулира общественото мнение за мястото, значението и ролята на Стара Загора в българската икономика, като изключение прави времето, в което лъска бастуна в банята.

Да видиш само в skyscrapercity какви неща пише. Наскоро пишеше за т. нар. "Централна гара Стара загора", която не съществува, защото имат една. Твърдеше, че градът му се простирал от Тулово на север до Калояновец на юг и затова тези гари били в чертите на града му. Нищо против идеята да обичаш родното ми място, но при този е станала фикс-идея, поради липса на по-стойностни занимания.

JMM®

Много добре знам изцепките на кретенчето от Зарата. Тактиката му е нека да повторим една лъжа 100 и тя ще стане истина. Най комичното е, че старозагорското същество не живее в ст.загора, а се намира в София, като там също разпространява глупостите си по адрес на Русе и уронва престижа на града ни.

Пак си спретнал добър монолог с двата си ника JMM и Един тип. Ти си срам за Русе, психопат неден. Срам! А за упадъка на Русе са виновни Александър Македонски и Хитлер, само не и работодателите ти от общината!

Някакъв тип

Интересно. А кое те кара да ни мислиш за едно лице? Ще приведеш ли поне един довод. Не за друго, а за да се убедят всички колко си кух. Това за работодателите го оставям. Който не споделя малоумните ти фантазии, явно трябва да е от общината и хора с различно мнение от твоето не съществуват. Толкова ли малко малко мозък имаш, за да си мислиш, че някой би бил толкова предан и ще прави това и през почивните дни?

Виждам, че след толкова много години си все същия комплексар. Как не ти писна да ходиш по форумите на другите градове и да си избиваш комплексите там?! Вече имаш доживотна забрана да пишеш почти навсякъде, и явно си се концентрирал в малкото, в които още не са те изритали. Успех в живота..

преброяване и Плевен изпревари Русе. Новите тролей и автобуси да се насочат към Плевен - ще се експлоатират пълноценно, а не да се мандахерцат празни в Русе и да носят само загуба!

Не лъжи! Нас. място ГР.ПЛЕВЕН ГР.РУСЕ Общо 98824 136644 българска 95386 123469 турска 1510 10128 ромска 1017 1297 друга 489 1132 Не споделям 422 618 Това са официални данни от НСИ. Можеш да ги видиш на този адрес: link-census2011-pagebg2.php?p2=175&sp2=190 като замениш тиретата с дясна наклона черта.

Ако Русе е 60 хиляди души, а Плевен 90 хиляди значи все пак е по-големият град.

Нищо против нямам жените, но когато мъж започне да се държи като жена в цикъл, става смешно за останалите и трагично за самия неудовлетворен от живота мъж.

как се държи една жена в цикъл, като мъж без цикъл ли, не си чешете езиците за сметка на жените, непочтено е, истината е,че на жените мозъкът им повече работи....

Към потребителя от Стара Загора: Марков ли си, друг ли си, но никой не е длъжен да ти търпи месечните цикли под всяка новина. Това, че никой не те е виждал през живота ти (вече 45 години) с жена, не означава, че трябва да се държиш като жена в цикъл. Ще благоволиш ли да се държиш прилично. Все пак си на възраст вече и не ти прилича. Хората на твоята възраст в твоя град отдавна имат семейства, деца и внуци, а ти се занимаваш с покемони и други детски неща. Засрами се, ако обичаш!

Прав си. От стоене по цял ден откачам. Извинявам се на всички русенци за постоянното ми натрапване. Аз съм един неудачник и такъв ще си остана, защото не съм учил навремето. Сега никоя жена не ме иска и плача по цял ден.

Пак се мъчиш да вкарваш интриги с други градове. То Загора ли не беше, Търново ли не беше, Бургас ли не беше. Докога ще ти плащат отгоре да разводняваш коментарите и отклоняваш вниманието от корумпираните общинари, богатеещи от оглозгването на Русе?

Някакъв тип

Глупи, нещо се бъркаш или ме бъркаш с някого. Не съм на твоя ограничен акъл. Способен ли си да схванеш това?

Дано да помислят за ж.к. "Родина". Почти липсва транспорт!

Най-печеливши са линиите до Чародейка и Басарбово. Ухаят свежо и повечето пътници стискат букети. Новите тролей и автобуси да се насочат по тези маршрути. Градът се разширява в тия посоки, там е бъдещето, светлината и истината!

тролейбусният транспорт в Стара Загора. Чисти тролей, климатиците работят, спазва се разписанието до минута.....удоволствие е да се пътува. При цена на билета - 0,70 лв. Как го правят - не зная, но всички са много доволни.

Напълно нормално е градският транспорт в големите градове да е на светлинни години от русенския.

Билетите са по 1 лв., а не по 70 ст.

и ми излиза даже по-евтино от 0,70 лв. пътуването.

JMM®

Зарата е малък град и пеша се прекосява за не повече от 15 мин. Това разбира се е неприложимо за Русе и за останалите големи градове в България !

Зарата е 2 пъти по-голям град от Русе и за 15 минути се прекосява по магистралата, а пеша за 15 минути ще прекосиш най-много центъра.

Новината е за РУСЕ. НЕ е за твоя град.

а ти сигурно си цензур от bTV?

Бившата герберска кметица продаде на русенска фирма тролейбусната мрежа като старо желязо и сега русенскеа община ще ги купи като нови ... всички са за затвора ... мафия

Бившата герберска кметица на Добрич ... която унищожи транспорта в Добрич както и помогна за унищожението на промишлеността в Добрич

Дано да се даде шанс на почти мъртвия транспорт в Русе.

Какъвто е градът, такъв и транспортът му.