1/2 София без топла вода през май, юни и август

Мащабна рехабилитация на топлопроводи и ремонти на два от тецовете планира „Топлофикация – София” за през май, юни и август.

Обратно в новината

Коментари - 1/2 София без топла вода през май, юни и август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тия измислени ремонти.Всеки ден копаят.Чудят се вече какво да измислят.

Идиоти, затова ли вдигате непрекъснато цената на водата, а не можете да осигурите безпроблемното й ползване?!Ама заплатите ви са доста апетитни!

важното е да има топла вода за джакузито на другаря валио топлото

Най-обичам потни софиянки на сън...

...това е по Джанго Зе!

Стига с тия глезотии баняне всеки месец. Избаняхте се за Великден, следващият път за Коледа. Предостатъчно е.

И как ще се разбере какво изчислят по никакъв начин

Изроди от Топлофикация защо спряхте парното отопление на 12.04.2017 г., като се знаеше, че от 18.04.2017 г. предстои значително застудяване и минимални температури около 0 градуса, та сега мръзнем. И на всичкото отгоре в началото на май - когато също е студено и дъждовно ще ни оставите и без топла вода! Вие трябва да бъдете обесени публично!

Защото има закон, по който са длъжни, след определен период от затопляне, да спрат парното - и слава богу.

Майната и на топлофикация. Не ме интересуват никакви приказки за инвестиции и ремонти. В нормалните държава така правят ремонтите и инвестициите че никой клиент не чувства и секунда дискомфорт.

чамадан, вокзал и си отиваш на село там си се къпеш с топла вода в барата.

Всяко лято поне няколко квартала духат супата. Баш лятото без топла вода е .....вмирисващо

ми,ако искаш зимата да ти я спрат..

Е те и зимата спират, ако не си чул.

Леле, тия разказаха играта на "Младост". Предната година ги държаха 2 месеца без топла вода за профилактики и подмени, през зимата - също, заради аварията си, това лято - отново. Бах тия качествени ремонти. Аз също предната година нямах топла вода, тая - пак същата работа (не съм в Младост). Тръбите, дето полагат, от картон ли са, що ли, та се износват за година? Или това е част от "с цел намаляване на неудобството"? Добре поне, че няма да начисляват топла вода за това време, така сметката ми ще падне с цели лев-два, както се видя от компенсациите зиме!

Е затова тая година всички в "Младост" са супер здрави и корави, а раждаемостта се е увеличила 3х!

Да бе, баш раждаемостта ще се увеличи. Жална им майка на семействата с малко дете, сигурно вече се чудят за къв не са емигрирали още и дали ще успеят да го сторят, преди любимата Топлофикация да ги върне пак в каменната ера с бонус да имат да дават като им дойде изравнителната.

Ами те като ми спряха топлата вода зимата (принудително), аз си сложих бойлер и приключих с темата "топла вода от топлофикация". Сега топлофикация ми е резервната топла вода, а бойлера е основната. Тия смърдели да го цункат сополив!

И накрая пак 1000 лв изравнителна сметка!

Вчера гледах как се поправят дупки по улици в София. Няколко цигано-селянина,с машина, която въри само напред-назад, нарязаха асфалта така, че нямаше ЕДНА права линия... Като запълниха дупките, формата на "ремонта" беше като на рядка диария. Ако така ремонтират и тръбите, нищо чудно защо всяка година се ремонтира всичко наново. Смотана държава, смотани работници, смотана работа...

Ако на всеки ремонт плащат и никой не държи сметка за качеството, естествено че ще се прави така, че ако може, още утре пак да се развали и пак да платят.

Всички смотани, само ти хубав. Евала на майка ти, че те е родила такъв.

Ами от смотан мат`рял какво друго да се очаква?

Оптимист си ти! Пропуснал си частта, в която ремонтаджиите прекъсват електро/комуникационна/водопреносна инфраструктура поради щото е било свръхусилие за нечий мозък да се сети да провери къде точно се копа.

столичани в повече, отново ще миришат на порчета! гарантирано то "на топло в бе гето"!

Подготвят Почвата за 30% УВЕЛИЧЕНИЕ

Малко е. Повече трябва.

Насрахте се с мащабните си ремонти и профилактики. И какво да ви благодарим, че няма да ни начислявяте топла вода през това време, ли?

защо избързаха да спрат парното? Очакват се температури около нулата, а те вече план за лятото са направили. Така и така ще плащаме високи сметки на топлофикация, сега ще кажат, че заради ниските температури и ток сме похарчили над нормата.

Всяка година едно и също и все с гръмкото "мащабна рехабилитация".Ако поне една година е толкова мащабна, няма да се налага всяка поредна отново да има профилактика.

къде се намира ж.к. Подуене център . Живея в кв. Левски и там имаме парно, но никога не е имало топла вода.

честито!

Ужас!!Добре че поне предупреждават по-рано!