Организират национален бизнесфорум в Русе

Русе е една от спирките на националния бизнесфорум "Силни региони за силна икономика“, който се организира от списание „Бизнес Клуб“ и 20 големи общини у нас.

Обратно в новината

Коментари - Организират национален бизнесфорум в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за производство на дамско облекло. Основно дейността ни е ориентирана към пазарите в централна и западна Европа и за да поддържаме конкурентни цени, трябва да оптимизираме непрекъснато разходите си, а това включва понижаване на работните заплати. Не е лесно да убедим шивачките, но при тази безработица - къде ще ходят? Налягат си парцалите и...кротуват. Над 60% от работниците са от близките села, поради което съм им осигурил безплатен транспорт. На които не им харесва - свят широк! Желая им успех! Това е пътят ни за оцеляване.

Така си режеш клона сам, щом си годен да продаваш дрехи само на безценица, експлоатирайки малкото неемигрирало от града население. Но когато Русе намалее от сегашните 55 хиляди жители на 20 хиляди, няма да има кой да ти работи и ще закриеш шивачницата си безславно.

да го режа? Вече 20 г карам така и няма отрязване на пустия му ѝ клон. А когато населението на Русе падне до 20 хил. души, ако съм жив и здрав, ще съм отдавна пенсионер, радвайки се на живота при децата в САЩ!

Май русенските бизнесмени пак ще правят картел, за да държат русенци на минимална заплата.