Спряха детските надбавки на 200 семейства в Русе

Регионална дирекция "Социално подпомагане" в Русе е наложила санкции за февруари на близо 200 семейства, чиито деца имат повече от 5 неизвинени в училище.

Обратно в новината

Коментари - Спряха детските надбавки на 200 семейства в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има грешка в превода на журналята! Право на безплатна винетка има само този, които има телк за инвалидност, а не социално слаб! Не пишете глупости, така обърквате четящите!!!

Относно винетките за социално слаби , мисля , че е допусната "журналистическа" грешка - инвалиди имат право на винетен стикер.

Какво е това чудо безплатна винетка за социално слаби!? Като са такива да им помагат да си плащат обществения транспорт. Там има повече нужда.

Ходих през седмицата в Социала в Бяла не бях се прибирал в страната от пет години.По зле са от най съборената къща.мишки котки и съборени стени.Жалко за служителките там.

Хммм,интересно-нямат пари за стикер,а имат за кола. Ами пари за преглед,ГО...пак ли ние го плащаме с нашите данъци. Съгласен съм,че са социално-слаби,но за това би следвало да ги подпомагат за насъщни нужди-ток,вода, храна,а колата е лукс

Социално слаб, но ползва автомобил извън града. Малкият Принц би казал: "Колко странни са възрастните"

То пък като ходят на училище каква ли полза ?... Ама учителите си трошат нервите с тях и накрая пак те виновни ... Мангал да си !....