Бунт в защита на ръководството на УМБАЛ Русе

Служители от Университетската болница в Русе организираха днес мълчалив протест в подкрепа на сегашното ръководство на лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Бунт в защита на ръководството на УМБАЛ Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русе има факултет за здравни грижи към РУ и не подготвя лекари.В Ст.Загора има медицински факултет,където се учи медицина и се обучават лекари.Така,че У ТО пред МБАЛ Русе намирисва на местен патриотизъм.

Марков, теб те знаем. Вече започна да се представяш и за жена. Между другото, излизал ли си въобще с жена, дори на кафе през живота си?

Това не е болница, а бакалия! Дори с направление да сте- не Ви вземат таксата на регистратурата, а Ви пращат директно в кабинета! Там някоя лелка убеждава пациента да си плати таксата на нея, но " докторът да не разбере!". И диагнози се поставят в коридора...

А стига ли Ви акълът въобще да направите разлика между болница и поликлиника? На колко години сте?

А очите Ви виждат ли, че е писано и за болница, и за поликлиника?

НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е УНИВЕРСИТЕТСКА И КЪМ КОЙ МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ. ИСТИНАТА Е ,ЧЕ НЯМА СЪОТВЕТНАТА ТАКАВА АКРЕДИТАЦИЯ. ТАКА, ЧЕ ДА МАХНАТ "У-ТО" ПРЕД МБАЛ. А ИНАЧЕ ПИФА СИ ЗНАЕ, КОЛКО МОЖЕ

Към Селскостопанския институт е. Май забравиха, че в България има 5 медицински университети в София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Плевен.

Някакъв тип

Селскостопански университет има в Пловдив. Русенският основно е технически. Досега не сте ли го чували? На колко сте години? Марков, имам чувството, че си отговаряш сам на глупостите.

А колко открадна Кастерлиев от ДУНАВТУРС сложен там от един тъп депутат от СДС ...после от БЕРЕПЕ заедно с Я. Димитров и Дим. Станчев... та да обяснява хватки , с които Иво Цанев го изчисти от Дунавтурс ???

са необходими т.н. бордове на директори? Само на лапачите в тях. Всеки в борда прибира ежемесечно хилядарките само , за да подсигурява колективната безотговорност за управленските решения в съответната болница.

Аха да ми станат симпатични протестиращите. Аха да им повярвам. Ииии ... начело на протеста, според снимката, какво виждаме?! Служител на УМБАЛ - Русе?! А, неее! Виждаме възможно най простата журналистка от новото поколение в Русе. Стела Кръстева се казва. Тоя протест май взе да понамирисва. Нищо лично.

Марков, стига си измисля!

Ти потомствено тъп ли си? Че те тресат някакви паранои е ясно ама върви се лекувай!

Интересно, от кога "мълчалив протест" започна да се нарича бунт?

Абе, лежал съм в тая болница.И пониже съм от Русе, не искам да злобея, ама има си трески за дялане.В досието ми бяха записани манипулации, които не са ми правени, консумативи, които не съм ползвал и т.н. Вярно е, че липсват кадри - сестри и санитарки. Но вярно е и това, че много от тия, които работят, забравят от къде идват заплатите им!

САМО МИ КАЖЕТЕ КЪМ КОЙ УНИВЕРСИТЕТ Е ТАЗИ БОЛНИЦА В РУСЕ

Д-р Стоянов и екипът му направиха много за УМБАЛ Русе,заработи новия апарат, работи Отделение по Рехабилитация, скоро ще отвори врати новото детско отделение!Благодарни сме на това!Този, който исипа толкова неверни лъжи и обиди по Голямата Болница ще излезе ! На 27.03.2017г. Той ще пожелае поста на д-р Стоянов.В очакване сме !

Кой ламти за поста на д-р Стоянов! Кой...?

Как кой? Поредният лакей-гъзоблизец на онзи дебелия гъз-еничарин.

Всички ние работещите в УМБАЛ Русе заставаме зад ръководството !Подкрепа! Кой е предателя, утре УМБАЛ ще разбере , не бива да позволяваме злобата и алчността да победят! Кой етолкова алчен за власт и 2300лева Утре 27.03.17г. ще разберем!