Нов паркинг в центъра на Русе

Нов общински паркинг до „Булстрад Арена“ ще е на разположение на русенци и гостите на града от 27 март, понеделник, съобщиха от Община Русе.

Обратно в новината

Коментари - Нов паркинг в центъра на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е възможно да бъде завършена и залата "Булстрад Арена". Булстрад да отпуснат средства, не само да си правят реклама, а хората да стъпват по рушащи се циментове стъпала вътре... Срамно е да се гордеем с нущо, което се руши!

Общината да го даде чрез търг на две фирми за употрбявани а-ли - поне загубата ще е по-малко. Иначе вътре ще има две коли....тези на охраната/работниците обслужващи паркинга.

Цени, та Цени ... много важно. Ние гледаме само "видимите резултати"...

Страхотно! Ще го ползвам, колкото ползвам паркинга под доходното. Тия цени са ги мислили с поглед взорен, в нощното небе.

Ужасно! значи оставям колата пращам колко!? и от там пеша до истинският център и обратно. Сигурно за футболните запалянковци, ама те ако са любители на спорта по-добре и по-весело е да отидат пеша до стадиона- скоро? А иначе в Булстрад-Арена се очертава най-много по едно масово събитие на месец. Представям ис как ще се излиза на оживените Липник и ЦО- по 1-2 на минута.