Катастрофа на кръстовище, виновникът избяга

Катастрофа между две коли „затапи“ движението на кръстовището между кварталите „Дружба“ и „Чародейка“ рано тази сутрин. Виновникът за катастрофата избяга.

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа на кръстовище, виновникът избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли не можаха за 3 часа да я изместят тая кола, а трябваше в час пик да е задръстено кръстовището??!?!?!? Тъпия ченгел стои, гледа като теле в железница и не помага за трафика по никакъв начин. Едно време ги наказваха като ги правеха регулировчици, а сегашните явно и за това не стават....

Тази сутрин минах от там.Деуто още беше там, и един полицай до него.Пред мен, и пред полицая, 3 коли минаха на червено и ми сякоха пътя. Натиснах клаксона, бая.Никаква реакция от "пазителя на реда"! Гледа като теле и още малко мен да спре, че дигам аларма.

Богаташите ни притискат със скъпи коли!

Германски автомобил или Немски автомобил. Очевидците разбират от "немски" и "германски", но марката автомобил не се споменава. Сигурно не ги различават? ... То има едни БъМъВъ-та, дето на външен вид приличат на притежателите - едни на моите години тенекии. Те са много "звучни" при движение и Трудно спират, щото им са лабави спирачките. Айде, дано разберат от камерите и да не търсят "очевидци".

Избягалия ще каже уплаших се и избягах

камерите помогнат за истината .. По цял свят се разчита на тях .

е извадил късмет, при по силен удар освен колата при този модел и водачът е тотал щета. Тези коли са малко позабранени в Европа