Русенци на опашка за евтино гориво

В Русе отвори първата бензиностанция от веригата VM Petrolеum. Обектът беше открит от собственика на веригата - Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Русенци на опашка за евтино гориво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тоя път братството на журналистите яко облиза нечий г.з! Как се мери с точност "до милилитър", при условие, че и най-точните колонки имат грешка +-0,5%? Айде по-малко лизане, ако може...Иначе не е лошо да има конкуренция. Апропо - какво стана с картела??

И тук се промъкват герберски подлоги.Зареждаш по евтино и пак си недоволен.Това ако не е мазохизъм здраве му кажи.

Браво на този МЪЖ! Възхищение и уважение! Бих гласувал за Марешки, но съм принуден да подкрепя Радев, тъй като има най-високи шансове да изрине на боклука цецовци. В София само от вм ще зареждам когато отвори!

Днес 30.10.2016 г .реших да заредя от горивата на Марешки, минавайки покрай новата му бензиностация в Русе. Останах неприятно изненадан от невъзможността да си плата с банкова карта, препоръчаха ми да изтегля пари от банкомата, но с тези такси на банките и при зареждане на по- малко количество гориво, разликата в цената клони към нула. НЕ Е РЕДНО В НОВ ОБЕКТ С ПРЕТЕНЦИИ В 21 ВЕК ДА СЕ ПЛАЩА САМО КЕШ, НАЛИ Г-Н МАРЕШКИ?

Носи много здраве на нонополистите - Лукойл, ОМВ и т.н. Марешки някакси ще се оправи и без твоите 20 лв. междувпрочем другите бензиностанции предлагат отсъпки...НО само за плащане КЕШ. Защо ли?

При Марешки е само кеш поради 1 причина - банките взимат между 5 и 20% такса от стойността на заплатената стока. Тоест, ако той работи на нисък марж една такава такса на практика ще доведе до продажба на загуба. Като не искаш да плащаш кеш, зареждай си на големите вериги, където разликата в цената е 30ст/л.

Че банките вземат такса е вярно, но пък 5-20%? Ти вярвяш ли си?

Аз също избягвам да се занимавам с търговци, при които се плаща само в брой. Който не иска да влезе в новото време, остава без моите пари.

Горкичкият! Сигурно плаче по цели нощи. За теб и за твоите пари.

БРАВО!ДАНО ДА СМАЧКА КОМУНЯГАТА ЗЛАТЕВ ОТ СЕЛО ПРАВЕЦ!!!

Бензинът му е много добър.Заслужава си чакането.Ако не друго,поне удари шамар на картела.

Защо му пълните гушата на тоя измамник. И президент ще го правите! Валя Яхчиева показа още преди месеци как тоя си доставя горивото - няма данъци, няма акцизи. После ти пълни и автомобила с пяна. Зареждаш до горе и си плащаш като за пълен резервоар, ама след 50-60 км градско стрелката вече е на 3/4.

Айде бе, ти кога за последно си заредил на негова бензиностанция?

Не ми и трябва да зареждам при него разхода ми първо че скача бая и второ не е качествено

ами - лъжеш - на мен това ми се случва с омв - там редовно лъжат с количеството и с качеството. А с дизела от Марешки , колата мърка като котка!

Оф, човек .. моля те недей с тая Валя Ахчиева ! Толкова са смеши репортажите й, че чак е жалко. Всеки който разбира малко от нещата, за които тя прави разследвания му е ясно колко е поръчкова и колко подвежда зрителя. Почти всичко в репортажите й е небивалици предназначени да заблудят масата от потребители, които наистина няма как да получат по-достоверна информация за нещата.

тъпи народе, Марешки е барета, ДС и сега аптеките са на нормални цени, че и по-високи, това са комунистически трикове

Браво, дано да има във всички градове такива цени!

Давате 2 хилки за айфон и после "Ше ти чукна на вайбъра". Имате по 5 коли и се редите на опашки за евтин бензин да спестите 5 стотинки. Панелни мишки-какво повече да кажа!

Или "Олееее, набери ме те, че пи свърши ваучера".

Или звъни телефона, вдигаш и чуваш отсреща "Ееееейй, за ко дигаш ве само да ма набутваш"

У наше село на това му казват Цигански SMS...

Само ояла се дребна мишка може да направи такъв жалък коментар ! Не забравяй ,че палачинката се обръща !

АКО НЕ СА РУСКИТЕ ПРОТЕКЦИИ И ПАРИ МАРЕШКИ ОТДАВНА ДА Е В НЕБИТИЕТО.

Големи политикани в тоя сайт, бе...явно доста ги е смъднал Марешки с тази бензиностанцийка - голямо плюене, големи фантасмагориии....

Не съм зареждал при В.М. В нашия град цените в другите бензиностанции са с разлика от една-две стотинки в сравнение с цените му. И не винаги неговата цена е най-ниската...

Бат Веско като стане президен' ще раздава мед и масло, че и по един по-здрав, без пари.

Бегай при герберите, дето обещават тротоари, ама догодина...

Живея в град в централна северна България с възможно най-високи цени на горивата... Обаче работата ми е свързана с пътуване в цялата страна. Вече втора година зареждам само евтино гориво от Марешки в различните градове на страната. Изчислил съм, че за една година съм спестил 1500 лв. за една година от разликата в цените !!! Е, няма как да не съм доволен...

Повече от година пътуваш! Изреди няколко бензиностанции на Марешки извън Варна и Русе от преди година, моля!

Айтос, Габрово, Горна Оряховица, Свищов

за 1 стотинка разлика няма да се разкарвам чак до там :)

И с аптеките беше така! Отначало- ниски цени, страх от фалити за други аптеки, а после- хурка! Цените- като на другите аптеки! И сега ще е същото! Ще заредя 20 литра, а не си струва чакането от 1 час за 2 лв. разлика...

Ми кат си толкова богат оди да пълниш джобовете на другите

Много е прав чича Скруч! Браво на един нормално мислещ човек! И, Буч, не трябва да си богат, а разумен!!!!

Съгласен съм с теб! Газта е с 2 ст. разлика, т.е. при 48 литра разликата е под левче. С 25 л. отивам и се връщам до Варна. Средно малко над 6/ 100 или 20 лв. Тези с дизелите да се редят на опашка, защото още няма такъв, който да харчи 2,5 л/100 км. Иначе- хайде на село да смучите от трактора!

Русенци, нали сме европейци бе, да не храним олигархията и мафията! Бойкот!

Точно така! Но явно е пълно с малки душички които за едно кебабче се управляват.

Щом имате данни за мафиота Марешки, какво чакате - бегайте в прокуратурата, съвестни граждани!

Нахранените сладкодумци ли? Каква олигархия - той не е във властта, нито пък е свързан с нея. И изобщо знаещ ли какво е олигархия или не са го писали в опорните точки?

Притеснен съм малко аз. Май ще гризна дръвцето :)

Къде е маркерът за платена публикация ?!

Пазарната цена е онази, на която се договарят ДОБРЕ ИНФОРМИРАНИ страни. Защо искаш да ограничих разпространението на информацията под предлога "платена публикация"?

Не бе брат, няма да ти наливам мангизи на теб. Аре почеши се. Точно там.

Ами иди налей пари на Лука или на омв или на шел, бе глупако.Щом ти се дават пари на вятъра.

Господин Марешки,продължете своя поход на запад и народа ще ви избере за президент.

дизела в София е 2.03 лева.печалбата на веригите -минимум 30 ст на литър????!!!БАХТИ

Веско президент!

Моите уважения към г-н Марешки, но това, че човек има бизнес нюх изобщо не означава, че може да бъде и добър президент. А за България, имайки предвид смешните правомощия на президента, е по-добре хора като Марешки да въртят бизнес, който да е от полза за всички, вместо да стане едно чучело на "Дондуков".

А кой от досегашните президенти е бил по добър?И какво добро видяхме в международен и вътрешно държавен аспект?Всеки се учеше на високодържавната позиция в движение и грешеше не малко.

От всяко магаре президент не става. Трябва да е било поне генерал. Минимум...

Председател на НС...