Русенци гласуват машинно в 16 секции

В 20 секционни избирателни комисии в Русенска област ще има възможност за машинно гласуване.

Обратно в новината

Коментари - Русенци гласуват машинно в 16 секции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

машинн,електронно,ръчно- все на далавера са герб. Е и как ще стане това машинното- с асистенти! няма ли да има няколко такива джаджи в магазините и кафенетата да тренира населението, нещо като ротативки-тука има-тука няма. Апръстови отпечетъци ще вземат ли от "машинката" и къде ще се регистрирам и подписвам, а егн-ето. Може ли за 2-3 минути да гласувам и ръчно и машинно едновременно .

Предизборната машина е в ход - даже няма да има нужда и от избиратели следващия път...

Очаква се устройствата да бъдат доставени през следващата седмица Сн.: БГНЕС В 20 секционни избирателни комисии в Русенска област ще има възможност за машинално гласуване.

Едва ли в русенска област ще гласуват повече от 40-50 хиляди души, предвид оредялото население.

Е, и? Някаква лична драма ли има, колко точно ще гласуват в Русенско? Ако имате дневна норма за писане на коментари, ви давам възможност да се реализирате...:-)

Ако не е първа буква в изречението русенско, както и българско, европесйко и прочие се пишат с малки букви, неграмотник такъв

Драмата е общонародна, ама ти се не бой...Майката на нацията ни е в кърпа вързана.

Това "Геят на Верея" ли го казва ????

Твои познати, с които те обсъждам, казват, че не са те виждали да излизаш още с жена, а вече си преминал 40-те. Вярно е, нали? Иначе би ли стоял вече 15 години да пишеш все едни и същи фантасмагории по форумите?

Де да бяхме една трета мургавелчовци като вас, в Село Гъзора.