Марешки пуска бензиностанция в Русе

Русе вече може да предвкусва свободата си от картелите. Утре в 13 ч. отваряме най-голямата бензиностанция в региона, съобщи Веселин Марешки във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Марешки пуска бензиностанция в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Марешки. Продължавай. Дано да си толкова честен българин за колкото се представяш. Извинявай, но никой вече не е за вярване.

Да гласуваш за него на изборите! И да не си помислиш нито 1 секунда, че тия подаръци с горивата имат нещо общо с политиката. Нямат абсолютно нищо общо, просто човекът е "честен" и раздава.

Разбира се, че цените на продуктите във веригите на Марешки нямат нищо общо със сегашните избори! Те винаги са били по-ниски от останалите.

Има ли POS терминал, или отново няма как да му платя. Ейй, да искаш да платиш и да няма как да ти вземат парите, каква икономика само.

Проблем с кеша ли имаш? Спестяваш му 2-4 процента от картови плащания, той пък ти отстъпва от жената ( не си ги калкулира)... Банките не ги мисли, тази година още са по на печалба!

Аз нямам проблем с кеша, но адски мразя въпроси от вида "Имате ли дребни?" и другите им разновидности. Тези 2-4% са верни само, ако забравиш, че обработката на пари също струва пари. Броенето на монети в банките е също толкова, така че... Да не говорим, че издаването и поддържането на пари в обръщение също струва пари. Провери и ще се изненадаш колко много пари струва всъщност. Аз лично едва ли ще зареждам в бензиностанциите на Марешки, защото ползвам премиум горива, но подкрепям инициативата да има още една верига и то със съществени разлики в цените спрямо останалите.

Нещо го притеснява плащанията да отиват по сметка в банка. Да не би да се плаши от запорче като му разкрият измамните схеми?!

Пълна глупост е липсата на ПОС-терминали повечето търговски обекти. Аз пазарувам само с карти. Който не иска да влезе в крак с времето, губи. Та и Марешки ще е така по отношение на мен.

...да гласуваме за него тогава.Всички останали са маскари.

Ама за другите си прав...

Влязох в аптека Марешки Козлодуй. Беше свършил работния ден в АЕЦ и вътре нямаше нито един клиент освен мен. Тогава ако са забранили на герберите и комунистите да купуват лекарства, до 6 ноември част от този електорат ще измре в това грипаво време!

Лъжеш, ей! Аз зареждам редовно от неговата бензиностанция в Айтос. Колицата ми движи и "пее", портмонето ми също е доволно!

българският Робин Худ! Първо бяха аптеките. Да е жив и здрав! Догодина да започва и с месарски магазини!

Месарските магазини сами започнаха да се появяват... В момента от квартален такъв купувам много по-качествени неща на около 70% от предишните цени...

Ама питал ли е той Нуньо и кмета на Града на свободния дух?!

Разказвам от опит: От Горна Оряховица съм и често минавам от там. Марешки пусна (изкупи) бензиностация някъде в началото на годината. Опита ми с горива от нея (основно газ) показва доста ниско качество. Бензиностанцията се намира на изхода на града в посока Арбанаси и В. Търново. С газ от други вериги "Арбанаси" изкачвам на 4-та с възможност и за 5. При същите атмосферни условия с газ от Марешки ползвам 3-та. 4-та не стигам. Ефекта обаче е, че всички големи играчи в региона се съобразяват с цените там и газ без отстъпка от Лукойл можеш да купиш на 79 в момента а от Еко пада на 75 ст. За справка газта на Лукойл в Русе в момента е 92. Еко и те са се запътили на там.

Бензиностанциите на Марешки са най-проверяваните, а ти можеш спкойно да си зареждаш от Лукойл. Факт е обаче, че Марешки успя да свали цените на горивата, нещо което държавата не успя.

Такова животно "некачествена газ" няма. Има газ с различно съотношение на пропана и бутана. Аз също зареждам от всякъде, включително и от неговите бензиностанции и нямам впечатление за разлики в качеството. То газта може би е единственото гориво, което няма как да се манипулира по състав.

Умнико, мен ме боли фара какво продава Марешки. Ако ще и магарешко мляко да има в горивата. Има един неоспорим факт-и той е, че ВСИЧКИ други, където той има бензиностанции, си коригират цените НАДОЛУ близки до неговите. Което НЕ МЕ ПРИНУЖДАВА да зареждам при него, а ми дава опцията да си зареждам там, където и досега, само че на по-ниска цена. Който каквото да приказва, той направи нещо, което 26 год. никой не искаше да направи. Ако във всеки сектор имаше по един Марешки, нямаше да купуваш олио по 2,60 примерно, а по 1,60. Та така с икономиката...

А ти правиш ли си сметка, защо другите бензиностанции в региона свалиха цените? За да прилъжат такива като теб да зареждат при тях, а не при Марешки. И след известно време Марешки като види, че не може да работи с такива ниски обороти на ниски цени и затвори бензиностанцията, защото много малко хора зареждат при него, колко мислиш ще стане цената а? Щом искате ниски цени, зареждайте при Марешки. В противен случай ще се радвате на ниските цени известно време и после пак ще се върне всичко по старому и ще го обвинявате него, че се е отказал. А някой да му е помогнал? Ама всеки си има глава на раменете и си прави сметката.

Марешки зарежда от Лукойл! няма как да е различно горивото в бензиностанция на Лукойл и в бензиностанция на Марешки.... затова пък цените са различни..........

Видял но не разбрал- горивата му са за народа,който 80% кара автомобили над 10г. Не е за твоя мерцедес или БМВ на 1-2 години така че бягай в Солун или Гюргево да зареждаш и да вземаш шипка на пета сторост пък ако са автоматични нищо не си разбрал.

Честито да му мислят съкратените работници от другите обукти .Нема такава държава и разбирачи от всичко .А още държавата да го духа за данъците ха ха.

Ще гласувам май за него!

много сме!

Плевеннннн...Плевеннннн кога ще празнуваме????

изчакайте. Там ще пусна 2 обекта.

Днес пак ме зарадваха !

На всички радващи се - ЧЕСТИТО !!