Омбудсманът при протестиращите срещу обгазяването на Русе

Утре омбудсманът Мая Манолова ще се срещне с представители на инициативната група "Не на обгазяването в Русе", съобщиха от пресцентъра на обществения защитник.

Обратно в новината

Коментари - Омбудсманът при протестиращите срещу обгазяването на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майчето ще дойде само за бла-бла! Я си помислете ко с извинения я еб.ва за нещо! Тя си приказва,но кой ли взема под внимание приказките й? Няма да помогне на Русе с нищо! Запомнете приказката че съдбата на давещия е внеговите ръце! Така че Русенци сами трябва да си решите въпроса! Нито РИОВС нито Боеко ще ви помогнат защото са се продали на Франсетата! Ако още се услушват преминете към преки действия,включително и премахване по необходимост на скапаното Монтюпе!

Калине, ти си идиот! Видял ли си някъде протоколи с резултати от измервания на качеството на атмосферния въздух, които да показват, че "Монтюпе" е замърсителят?! Бас ловя, че караш 20 годишна бракма, която бълва какво ли не!

И 1000 бракми на 20 години да има,не могат да обгазят така града.Миризмата е ужасна и задушлива,по гадно е от хлора с който ни тровиха Румънците.Все едно ти правят газова атака,за технологичното време в което живеем,това е безпрецедентна гавра.Умишлено не се вземат мерки,последният шанс е хората да се организираме и до пометем наглия завод на франсетата и Русенската продажна администрация!

Майа Пчеличката ако беше кандидат на БСП и сие за президент мястото беше в кърпа вързано.Пчеличката само хапе, с една разтривка минава, и не е ясно къде носи меда си. По-добре да стане Майа Осичката за да имат ефект действията й.

...

Госпожа Манолова да предложи закон за МУШЕННИЧЕСТВОТО, който да третира продажбата на фирми на безимотни с цел неразплащането между фирмите.Защото при подписване на фактурите за безкасово подиспълнителя плаща ДДС то а фирмата спечелила търга не превежда сумата за услугата.

Госпожа Манолова да предложи закон за неграмотността. Пише се МОШЕНИЧЕСТВО, кУлегЪ!!!