Ученик дари стипендията си за нов роял

9-класникът от Националното училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов" - Николай Димитров, дари 130 лева за благотворителната кампания "Талант без граници".

Обратно в новината

Коментари - Ученик дари стипендията си за нов роял | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой е инициатора, но си личи, че е изключително комбинативен и с бърза мисъл човек. Срещу 130 лева, получаваме изключителна популярност в медията на 21-век - интернет. Обичайно, конвенционалните медии - радио, ТВ и преса, цитират "новината" в един по късен етап. Монетаризирано това би изглеждало няколко хиляди лева. РЕСПЕКТ къв PR-а на младежа. Разбира се, тотално изключвам младежа от тази схема. Той просто не си дава сметка, че заставайки с името си зад подобна комбинация, вече е сатанизиран. Просто, когато се прави дарение от сърце, от нужда да помогнеш, то се прави АНОНИМНО.

Освен лайна да произвеждаш друг нпкакъв талант имаш ли?! С неяо да си допринесъл на този свят

Простак и неграмотник си ти!

Е как ще се интегрираш с толкова правописни грешки!

защо да не се правят училища за българи те от цигански произход. те са музикални, пеят, свирят, танцуват. нека се интегритъ ако не с друго с музика.

А директорката,какво ще дари в това училище само за цигани и турци!

Добре е направило Момчето. Освен Музикант, ще стане и Човек. Но тук нещо ми се "размиват" нещата . Нали една американска Фондация вече дари едно пари, колкото за S500. И бяха - за роялите или за рояла ... тук май се заформя "Една хранилка за лентяи"... И ще е Жалко, че момчето прави този Голям Жест, на тази възраст. Дано да не сам прав, но сега си мисля, Че Съм Прав.

Държавата строи и прахосва пари за циганско училище в Бургас а българските талантливи деца си отделят от залъка за да дарят пари за нови инструменти. Наистина няма такава държава. Която е пълна с мигранти на държавна издръжка а има повече от 20000 бездомника, четвърт от които са вишисти. Джалем, джалем...жалка Българио.