Валят сигнали за телефонни измамници в Русе

Две възрастни русенки станаха поредните жертви на телефонни измамници, след като са дали на престъпниците повече от 15 000 лева, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Валят сигнали за телефонни измамници в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иначе възрастните "дами", знаят всичко, дават тон в живота на младите, правят из магазините панаири за 20 стотинки....но акълът им е колкото...по - добре да не казвам.

Северна България все още ли е в пределите Ни?

По начало възрастните хора не са със всичкия си.Рано или късно и ние ще станем като тях (ако доживеем съответната възраст) - никой не е застрахован от паркинсон, алцхаймер и др. подобни заболявания. Проблемът е че има "мними полицаи", но няма истински полицаи - имаме само трътлести тарикати в униформи, които дебнат собствената си далавера.

те тези, които са 'в игрите' въобще не са в униформи, а ходят цивилни на работа, ако въобще ходят защото имат служебни автомобили. Ама Ганьо е прост и си мисли, че някой бай Сержант дето са го сложили да пази митинга - той решава какво да прави. Той нищо не решава, така му казват, такава му е ролята да изпълнява. Или си мислиш, че ако искаш да регистрираш една крадена Х6 примерно ще отидеш при някой кат-аджия дето варди на изхода на София, а не при началника на КАТ ? Бая си тъп, лошото е, че се увеличавате с всеки изминал ден се увеличавате, че и се размножавате на фона на турски сериали, чалга, евтина ракия и кИфтета..

Дали ходят с униформа, цивилни или чисто голи на работа няма особено значение - държавата ги е назначила на съответната длъжност, имат пагон и униформа.Това дали я носят или не в случая няма значени. А за израза "бая си тъп" - простено да ти е - не си виновни ти, а тези които вероятно в пияно състоя ние са те създали без да съзнават какво правят и са пропуснали да ти дадат възпитание през първите седем години от живота ти.

Ба..ти простите схеми, ба..ти простите хора. Колко прост трябва да си, за да повярваш, че трябват 60 000лв., за да си свърши полицията работата. Тоя народ от простотията си няма да се измори.

Колко трябва да си тъп? Егаси богатите пенсионери...?

Казано с две думи-Прост народ!

е до кога ще четем подобни "новини"??

Докато в полицията работят мними полицаи.