Протест срещу лагер за бежанци в Русе

Протест срещу евентуалното изграждане на бежански лагер се проведе в Русе. На площада пред общината се събраха около 50 души, които не искат мигранти в областта

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу лагер за бежанци в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се казва манипулация! 50 човека бяха в началото.

50 човека?! Че много хора са се събрали... И сигурно всичките са били "от Атака, футболните агитки и хора на Боян Расате"? Българинът иска "бежанци" значи! Гласува за ГЕРБ и РБ и не протестира срещу имигрантите!

Да, българинът иска бежанци, колкото и невероятно да ти звучи. Стига празни села и градове!!! Да живее пълна с деца България!!!

малоумник! не говори от мое име!

Никой не иска маймуни в града си !!! Ако политиците не изпълнят волята на народа НАРОДА ЩЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА И ЩЕ ГО НАПРАВИ !

Тоз Мирослав Славчев, от атакаеоод ли е?! Заради това има такава слаба посещаемост на митинга, че и информация нямаше, че да отида и аз!!!

колкото е митинга толкова и е съзнанието на хората, живеещи в Русе. никъде по света няма такова нехайство спрямо чумата на века, нелегалната наложена от определени ккръгове миграция. явно е, че няма да ни бъде.

ДА на бежанците, обезлюденият ни град има нужда от тях.

Цъкате ми минуси, но това е положението. Как иначе си я представяте? Да се върнат емигрантите? НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ. Да се вдигне раждаемостта? НЯМА ДА СЕ ВДИГНЕ. Тогава?

обезлюденият град има нужда от интелигентни хора,не от маимуни.

Тези "мигранти" идват от страни, които са били колонии на Англия, Франция, Холандия и други колонизатори, те са ползвали техните богатства, те да си ги приберат, а не да ни пращат при нас,