Съдът образува дело по жалба на ”Монтюпе”

Административният съд в Русе е образувал дело по жалба на завода "Монтюпе" в града, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Съдът образува дело по жалба на ”Монтюпе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как винаги преди избори се вдига шум... Помнете ми думата - като минат изборите всичко ще се забрави и ще се потули и знаете ли защо - защото на управляващите не им пука ни най-малко за народа, а само гледа как да се уредят.

Защо не се говори за пречиствателни съоръжения и филтри? Направо за затваряне :D Ако има такива въздуха след тях в норми ли е, дебита стига ли за завода? Ако всико е наред да се следи за използването на пречиствателното съоръжение и да се търси проблема с следвашия завод!

Много е вероятно да спечелят делото, особено като се има предвид как РИОС установи замърсителя. После познайте кой ще плаща разноските по делото.

Глобата на монтюпе ще падне в съда, както това стана м.г., като имаме предвид как РИОСВ визуално установи изпускането на неорганизирани емисии в околната среда...

Aз лично преди се съмнявах те да замърсителят, но след като разбрах, че работниците им миришели целите здраво на изгорял бакелит си промених мнението.

Всички русенци вече миришат на Освиенциум, заради това системно обгазяване.

А мангизите, които ви наливахме под формата на реклама /ти да видиш!/ ще върнете ли ?!

Поредната подигравка с народа. Вместо да си избършат наакания задник, тия от Монтюпе са се хванали за някакви документни пропуски и сега "честния","справедлив" и "неподкупен" български съд ще взема решение за сметка здравето на русенци!

РИОСВ нма нужните доказателства за съда /дови Монтюпе да са замърсителят/ - те само душеха и визуално установяваха замърсяването - това не го и отрази?! Така, че не плюй съда /ако и да е за плюене/, защото за там трябват документни доказателства...