Зам.-министър тества пръстовия отпечатък в Бургас

Зам.-министърът на здравеопазването Ваньо Шарков провери на място в спешния център в болницата в Бургас как работи новата система за пръстова автентификация.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър тества пръстовия отпечатък в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всички които ги вълнува пръстовия отпечатък. Имам отговор от КЗЛД иска ми се да го поставя в оригинал, но отказва тук сиситемата, защото е във формат pdf.Засега ще ви препиша това ,което ви интересува, а аз ще продължа да се чудя как да го копна оригинала.Нямам програма за промяна на форматите И така : "......В случай на отказ от автентификация с УИНили при липса на здравноосигурителен статус , физическото лице има възможност на ръчно вписване в регистрационната система на ЕГН/ЛНЧ или Специален номер от регистъра на НАП на ЗОЛ,както и номера на съответния български личен документ на физическо лице. Осигуряването на алтернативни методи за регстрация и по конкретно възможността за избор на един от тях може да се приеме за съгласие по смисъла на чл 4ал1т2 от ЗЗЛД, което се извършва чрез конклудентни действия от съответните физически лица" А сега - точно чл 4 ал 1 т 2 от ЗЗЛД чл4 (1)Обработването на лични данни е допустимо само в случаите, когато е налице поне едно от следните условия: 2.физическото лице, за което се отнасят данните, е дало изрично своето съгласие;

Много интересно, като не отчита пръстовият отпечатък, как ще генерира единствения код, след като отпечатъкът е уникален? Тоя на кого ги разправя?

Не, не и не!

Нищо не е в състояние да откаже лекарите от кражби и далавери.Имат си пример от високо и знаят ,че няма кой да ги осъди.Не пръстов отпечатък,а страх от Всевишния и добро възпитание ,но такива хора вече няма.Само ПАРИ ,ПАРИ и нищо повече не ги интерисува.Може би на 100тина доктори да има 1честен.Погиваме.

Е как ще има откази, да се приберат вкъщи и умират ли? И всичко това в европейска държава. 21 век при платени здравни осигуровки!

От повечето нови технологии които се ползват в България, след 1990г, започваме да живеем по- зле.... Населението намаля.

Нека многоуважаемият Ваньо Шарков да каже на ,кого ще дадат парите от сделката за новите апарати с пръстовия отпечатк.Колко лева струват?Защото старите апарати с лични карти струваха по 800 лв.за брой.Нали се сещате,колко продадени има.Нямате насищане за пари.Разсипахте държавата.Ненаядници такива.

деер

Първо дирчовци фашизмът е забранен да се рекламира, второ е добре да публикувате информация за посещенията на проститутките на мафията с няколко дни в аванс, за да знаем и да им зададем актуални въпроси, а не да слушаме глупости от празноглавци! Вземете и се позаинтересувайте, защо на Южното Черноморие водата е много над нормите и се прикрива от правителството със знанието на цялата опозиция. После се сетете за Чернобил и вижте, че не БКП е виновна за мълчанието, а точно паразитите в БКП , както и хората като онзи актьор , който се преборил за йод за жена си, но не се опълчил на малоумниците в БКП, а сега чете морал като депутат и министър по време на демокрацията..... Сега си чакам минусчето от общинското герберче.

Десетина дни преди края на сезона...!Спешните екипи...! Има такава народна мъдрост:"Сетила се Мара да се побара...!"

Има ли такова чудо у Европата? Сега да чакаме ли и чипове в тъпите си български глави от министъра евреин Москов? Нали преклонена глава сабя не е сече....

Шарков си бръкна с пръст отзад в Бургас.