Над 1/2 от бюджета на Пловдив е за издръжка и заплати

Над 114 млн. лева от общо 222.4 млн от бюджета на Пловдив за 2016 година ще бъдат похарчени за издръжка и заплати на служители.

Обратно в новината

Коментари - Над 1/2 от бюджета на Пловдив е за издръжка и заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изводът е очевиден-намалете администрацията, а останалаите да работят по-съвестно! Елементарно.

Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен. Инженерът повикал своя котарак: Хикс на квадрат, демонстрирай!. Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички се съгласили, че котаракът е много як. Счетоводителят казал на своя котарак: ДДС, демонстрирай!. ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. На другите им харесал номерът. Химикът се обърнал към своя любимец: Епруветка, давай!. Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша. И другите се впечатлили от тази точна лапа. Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го: А твоят котарак какво умее?. Държавният служител казал: Хрантутник, демонстрация!. Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнасилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец.

... и всички се съгласили, че той е най-умен :)))

никога няма да се оправиш, никога. Ей точно такива вицове са показателни. Има една много хубава българска поговорка. РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА. Никой не си задава въпроса колко пъти служителя Х е спрял кмета или общинския съветник да не изсипе една голяма тъпня. Вижте образованието на повечето кметове и общински съветници. Та повечето от тях немогта да се подпишат или незнаят как се прави търг, поръчка и т.н. Ти драги Жорко питаш ли служителя Х какво изтърпява когато на среща му е един такъв тъп кмет дето сика да уреди неговата си фирма без конкурс и без търг? Едва ли може да си го преставиш. И като в един момент ей такъв един тъпанар управлява, а служителя Х се опитва да балансира щото в БГ то нема работа и ела да видиш кой е потърпевшия.