Задържаха двама мъже с фалшиви 75 000 евро

Двама пловдивчани - на 53 и на 31 г., и двамата с богато криминално минало, са задържани в петък от Криминална полиция. При обиск са открити 75 000 фалшиви евро

Обратно в новината

Коментари - Задържаха двама мъже с фалшиви 75 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам, като се стигне до дело, нашият висококомпетентен съд да ги пусне.

Току що се сетих че този БОГОЕВ беше от някакво много червено коляно. На времето му бяха направили цех за фалшива валута в сградата на военното окръжие,и за да се влезе там показваш пропуск на военните, та този Богоев беше охраняван от Военна Полиция в Пловдив. Тогава го хванаха защото се намеси Интерпол. От Интерпол тогава казаха че толкова трудно са открили фалшификатора,че биле изхарчени милиони евро.И когато се установило че Фалшификаторите са във Военното окръжие,били направо изумени от корупцията в БГ. А се оказа че Богоев е пуснат да бачка отново. Интересно сега кой ли стои зад гърбът му в сянка?

На мода са в момента фалшивите паспорти за арабелите. Обаче още нема изгърмели. Само си помислете,колко пара може да се спечели от този фалшификаторски бизнес. Всички бежанци са продали имотите си,и имат много кинти.И за това не желаят да бачкат в БГ. Много от тях даже викали,, каква е тази държава,та тя е по-бедна от повечето арабски държави ,от където идваме,тез хора как живеят тука? ..'' Набутани са в лагери защото германците са казали така, защото те са тръгнали точно за на там. А тук ни излизат с номера че подривали БГ ,,икономиката''където е няма никаква.

Естествено, че са били по-добре. Още при соца, когато в БГ заплатите бяха по 180лв, хората ходиха да работят в Либия и Сирия за 1000+лв. Отиваш, работиш и си купуваш лада от корекома без да чакаш ред като работещите в БГ.

Четете скоро. Пуснати на свобода поради липса на надлежно иззети доказателства или няква друга подобна боза и разбирайте, че подсъдимите пак са си платили надлежната сума на съдии и дознатели и са ги пуснали да захлебят пак. няма да се възмущавам от тези точно, или от онези, защото всички сме виновни. Имаме малко време преди да се сетим, че има начин да си изкупим вината със съответните деиствия в посока пречистване или пречистването ще ни застигне всички по най-нежеланият за нас начин при всички положения!!!

а така, освобождавайте ги предсрочно,че имат дела за вършене...мръсни продажници..кой знае на колко терористи са продали документи..

Няма ли строго наказание, смятайте, че нищо не сте направили.

А дали не са печатали и дипломи на бразилци, с които да могат да се сдобият с шофьорски книжки? Защото бразилците масово карат коли (дори си правят вече и гонки), а от тях едва ли 1% имат изискуемия осми клас!!!Просто питам...Иначе отговора си го знам.