Коментари - Възлово кръстовище в София затворено | Днес.dir.bg

Възлово кръстовище в София затворено

Строителството на метростанция 7 на кръстовището на бул. “Княгиня Мария-Луиза“ и бул. “Тодор Александров“ налага промени в организацията на движение на градския транспорт и на останалите превозни средства.

Обратно в новината

Коментари - Възлово кръстовище в София затворено | Днес.dir.bg

Коментари

Какво е София?-Много селяни на едно място. А май най-големите селяни,комплексари и задрьстеняци са повечето от така наречените Кореняци софиянци, които ги е яд че хората от провинцията се развиват по добре от тях

И аз теб не те знам какъв си, но комплексите на тема родно село не си ги избивай тук. Само и единствено заради селяните София в момента прилича на гето. И какво значи умните хора от село правили живота в София...А как така най-добрите университети в България са в София, ами най-добрите училища.Я пак си помисли дали пък случайно от София не излизат всъщност най-големите професионалисти. И още нещо- за мен най-щастливия ден ще бъде, когато масата миекащи селяни се изнесат от града ми и ми позволят да подишам чист въздух, а не обгазен с миризма на банички, боза и пот..

До кореняк софиянка: Не те знам колко си кореняк софиянка, не ме и интересува. Ако се махнат всички които не са от София ще се срине града мога да ти кажа. Половината персонал на какви ли не фирми и дружества е изграден основно от хора от други градове. Кога за последно си попитала някой нов приятел от къде е и той ти е отговорил - от София. Умните хора от другите градове ви правят живота в София. Ако тях ги няма ще си останете наполовина селяни, защото големия град не означава че има по големи мозъци в него. А по принцип за града София - ужааас. По гаден и мръсен град не знам, елате във Варна да видите какво е красота! Сигурен съм че има десетки градове в България които са много по красиви от София. Тука всеки, който има кола се прави на важен, ще те размажат заради един зелен светофар. Градът ви е гаден, възможностите са големи!!!

Само да спомена на кореняците, че тук идват хора от провинцията, защото фирмите не намират достатъчно умни глави тук. Така че не се перчете толкова. А и това, че някой е роден в София не значи, че има мозък в главата или възпитание. А до примерите с другите столици - ами там се работи от години. Нека да почакаме, пък ще видим.

А като се замислиш колко ли селяни има в НЮ Йорк?И колко ли кореняци?.....

защо винаги когато възникне някакъв проблем се започва разделението софиянци и селяни.хора от провинцията колко истински софиянци познавате които се перчят с това.а колко пъти сте срещали софиянци които като ги питаш от къде са-от софия, а ма къде си роден-еди къде си.тези които наистина не са от софия те създават лошото име на софиянци че са нахални и надути.а софиянци се радваме на почивните дни защото настъпва едно такова спокойствие по иначе оживените булеварди та ти се щеда има повече такива дни.

Абе тъпзци , как всички изведнъж станахте кореняк софианци. От 200 000 на 2 милиона и всичките кореняци. Няма столицата такъв прираст. Вие още малко ще кажете че и при хан Аспарух сте живели в София само дето няма кой да ви повярва.Не знам на какво отгоре ви е това самочувствие - не смятам че големите Градове - Варна , Пловдив, Русе , Бургас са смрадливи села. Някои са доста по-чисти и европейски от София. А това , че градоначалника не може да се справи е 100 % ясно. Да вземем една Атина( по-лесен е примера с балканските стран) . тя е 6 мил. и не се обиждат на селяни и граждани., защото всичко е добре уредено. Проблема не е в това кой къде ще живее и работи, проблема е в нас самите. Но докато има такива слабоумни като кореняк софиянка все някой друг ще ние виновен.

До така нареклите се във форума кореняците софиянци. Като ви чете човек глупавите претенции остава с впечатление, че сте били софиянци още преди да се появи хомо сапиенс. Айде сапикясайте се малко!

Селяните го затвориха!С цел да се съберат повече столичани и да ги избият с гръмотевиците!Или да ги удавят с дъжда!

Аз поне както помня и баща ми и дядо ми и другите преди тях все са живели в София колкото и малка и около нямя и един километър диаметър да е била.Сега сумата сган канени и неканени боклуци се присламчиха тука и затова падна и рейтинга на София такива прости тояги се домъкнаха че аман на простотията им За интелект за тях не може да се говори защото го нямат.Аз съм за да вървят на село след като са си закърмени СЕЛЯНИ

до Варненец в София: ще ме прощаваш, но мойте прародители са от София, така че не ни разправяй глупости, а си отивай във Варна и не се връщай. И ти , и всички като теб

ВСИЧКИ СЕЛЕНДУРИ ВЬН ОТ СОФИЯ.ВЬРВЕТЕ СИ ПО РОДНИТЕ КРАИЩА,ТАМ ИМАТ ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ ВАС.НЯМАТЕ ЛИ ЖАЛ ЗА САМОТНИТЕ ВИ РОДИТЕЛИ,ЗА ЗАПУСТЕЛИТЕ ВИ РОДНИ КЬЩИ.СЬВЗЕМЕТЕ СЕ,НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ТРЯБВА И МОРАЛ И ЧОВЕЧНОСТ.

Замислете се че и на вас родителите ви са дошли от селата, кво си мислите че не сте потомци на селяните от селата ли...??! Най важното обаче е като дойдеш в София не да си останеш същия селянин а да станеш Гражданин! Тогава наистина София ще се превърне в хубав и удобен град за живеене!

какво ви е крив бате Бойко, че се опитва да направи нещо хубаво?Я всички селяндури да се изнесат от София и да си ходят там от където са дошли та да видим как няма да ни пречат ремонтите по улиците

Нямам нищо против затварянето на определени улици за ремонт но веднага възниква въпроса-защо не се отварят съседни трасета които да поемат трафика.Толкова ли е трудно учените глави в Общината да помислят малко.За това мислене те получават пари от всички нас.Явно мисленето не е прието при тях?

Угода няма за софийските селяни.Дето през седмицата са софиянци, а през уйкенда си заминават по родните села.

Бойко, Бойкооо... мъка и втори мандат ли?

kato go cheta tozi forum i ne znam dali da se smeya ili da placha. Do predi niakolko meseza vsichki v sofia reviahte, che sa vi razbiti putishtata, a sega revete che vi gi opraviat. Kakvo vi e vinoven Boyko, che Yanchulev i Sofianski zanemariha infrastrukturata na grada ta da se stigne do takova polojenie. Mnogo mi e interesno tezi ot vas koito kotkudiakat kak li biha podhodili v tazi situazia. Voina bez jertvi niama. Shte turpite remonti 3 meseza i sled tova vsichko shte e tip-top. To i parite za remonti shte svurshat do togava.

super a nie da letim li

ako Bat Boiko se razvede s evreikata vsichko shte se opravi :)))

И на следващите избори пак изберете за кмет пожарникаря Боко Тиквата

Днес, точно на кръстовището на Козлодуй и Мария Луиза една кола се разби в стълба със светофарите, при завоя гумите се плъзнаха по трамвайната линия и отклониха автомобила към стълба. Ремонтът така е направен, че между новия и стария асфалт има поне няколко мм разстояние... до кога ли ще има асфалт около релсите? Да не се наложи новогодишно пак да изучаваме София, за да я обикнем...

yjas kato 4eta kakvo stava v bulgaria napravo mi stava lo6o.. dano se opravqt teq ne6ta i malko da trugneme v pravqlnata posoka.. hahahaa.. ebasi kato gledam kakvo pi6at vsi4ki,mai na nikoi ne my se vqrva 4e tova 6te stane!

Добре де, не този ноември, а кой плаща задръстванията - общината, т.е. ние и какво прави общината по този повод. И по-точно бат Бойко какво прави. Бат Бойко, не искам задръствания, искам метро, че... идват избори

haos vinqgi ste ima v Sofia, nemoze vsichki selqni ot cqla Bulgariq da dojdat tuk i da nqma haos.

Дразни ме това, че работят разпиляно, т.е. една и съща фирма захваща няколко обекта едновременно без да има достатъчния персонал и техника. Ефекта - затворени 5 булеварда, като примерно по 1-2 се работи, другите седят и чакат... А през това време си трошим колите по малките улички и се чудим откъде да минем...

Като знаете колко време оправяха трамвайните линии на Львов мост и какьв ужас беше да се минава от там ,не ми се вярва че за 20 дни ще оправят метрото под Мария Луйза и Тодор Александров.

След като японците разбраха, че с българска чутура работа по график не се върши, какво има да се чудим. В България думата график и свършена работа не е означавала, не означава и няма да означава нищо... От тук като започнем, метрото и до 2012 година може да не тръгне... Причината е в пословично работливия български народ и никой друг не ни е виновен... даааа... и всеки гледа сеири и кой колко е откраднал вместо да вземе да си свърши работата. Продължавайте смело и ще станем (то вече сме де..., ама нейсе) най-недоволната нация, търсеща проблемите във всяко друго място, но не и там, където са, а именно в самата тази нация...

Много забавно. Едновременно с ремонтите по околвръстното решиха и центъра да затворят. Накрая по малките, разбити квартални улички на ден ще минават толкова коли, колкото по булевард. И при положение, че в България никой не си спазва крайните срокове, ми е много интересно като дойде есента и всички се върнат от почивка, как ще се придвижват из София колите? Ама то не става само с крадене... И друго трябва.

Сливница и Мария луиза е отворен

Може да е ноември но не се знае коя гдина.

Метрото до Интерпред едва ли ще тръгне до края на годината... Преди трябваше да стане до 2006, после до средата на 2007, сега до края на 2007... Писна ми да чакам и честно казано не вярвам, че в обозримо бъдеще нещо хубаво ще стане около метрото.

koe metro? onova deto v chujbina go ima ot vekove, a tuk go stroqt s vekove li? pfu!!!!

DO KOGA BE BATE BOIKO.....ZASTO SE ZANIMAVASH S NESTA OT KOITO NE RAZBIRASH- HORATA STRADAT ZARADI TEB.OCAKVAM SEGA DA POSHNESH DA SE OPRAVDAVASH S DRUGITE.

какво означава това заглавие? според него да се правят ремонти или не? да продължи ли изграждането на метрото или не? въобще някои хора са на принципа: СЪРБИ, БОЛИ, ДРАГО МИ Е!

a slivniza i mariq luiza gotova li e ?

Samo dano svarshat navreme da ne prodaljat i Septemvri,4e shte stane ad

Разбрахте ли, метрото тръгва през ноември до Интерпред, или поне така пишеше на една от строителните площадки... ...а всъщност, кога тръгва метрото?

Какво е София?-Много селяни на едно място. А май най-големите селяни,комплексари и задрьстеняци са повечето от така наречените Кореняци софиянци, които ги е яд че хората от провинцията се развиват по добре от тях

И аз теб не те знам какъв си, но комплексите на тема родно село не си ги избивай тук. Само и единствено заради селяните София в момента прилича на гето. И какво значи умните хора от село правили живота в София...А как така най-добрите университети в България са в София, ами най-добрите училища.Я пак си помисли дали пък случайно от София не излизат всъщност най-големите професионалисти. И още нещо- за мен най-щастливия ден ще бъде, когато масата миекащи селяни се изнесат от града ми и ми позволят да подишам чист въздух, а не обгазен с миризма на банички, боза и пот..

До кореняк софиянка: Не те знам колко си кореняк софиянка, не ме и интересува. Ако се махнат всички които не са от София ще се срине града мога да ти кажа. Половината персонал на какви ли не фирми и дружества е изграден основно от хора от други градове. Кога за последно си попитала някой нов приятел от къде е и той ти е отговорил - от София. Умните хора от другите градове ви правят живота в София. Ако тях ги няма ще си останете наполовина селяни, защото големия град не означава че има по големи мозъци в него. А по принцип за града София - ужааас. По гаден и мръсен град не знам, елате във Варна да видите какво е красота! Сигурен съм че има десетки градове в България които са много по красиви от София. Тука всеки, който има кола се прави на важен, ще те размажат заради един зелен светофар. Градът ви е гаден, възможностите са големи!!!

Само да спомена на кореняците, че тук идват хора от провинцията, защото фирмите не намират достатъчно умни глави тук. Така че не се перчете толкова. А и това, че някой е роден в София не значи, че има мозък в главата или възпитание. А до примерите с другите столици - ами там се работи от години. Нека да почакаме, пък ще видим.

А като се замислиш колко ли селяни има в НЮ Йорк?И колко ли кореняци?.....

защо винаги когато възникне някакъв проблем се започва разделението софиянци и селяни.хора от провинцията колко истински софиянци познавате които се перчят с това.а колко пъти сте срещали софиянци които като ги питаш от къде са-от софия, а ма къде си роден-еди къде си.тези които наистина не са от софия те създават лошото име на софиянци че са нахални и надути.а софиянци се радваме на почивните дни защото настъпва едно такова спокойствие по иначе оживените булеварди та ти се щеда има повече такива дни.

Абе тъпзци , как всички изведнъж станахте кореняк софианци. От 200 000 на 2 милиона и всичките кореняци. Няма столицата такъв прираст. Вие още малко ще кажете че и при хан Аспарух сте живели в София само дето няма кой да ви повярва.Не знам на какво отгоре ви е това самочувствие - не смятам че големите Градове - Варна , Пловдив, Русе , Бургас са смрадливи села. Някои са доста по-чисти и европейски от София. А това , че градоначалника не може да се справи е 100 % ясно. Да вземем една Атина( по-лесен е примера с балканските стран) . тя е 6 мил. и не се обиждат на селяни и граждани., защото всичко е добре уредено. Проблема не е в това кой къде ще живее и работи, проблема е в нас самите. Но докато има такива слабоумни като кореняк софиянка все някой друг ще ние виновен.

До така нареклите се във форума кореняците софиянци. Като ви чете човек глупавите претенции остава с впечатление, че сте били софиянци още преди да се появи хомо сапиенс. Айде сапикясайте се малко!

Селяните го затвориха!С цел да се съберат повече столичани и да ги избият с гръмотевиците!Или да ги удавят с дъжда!

Аз поне както помня и баща ми и дядо ми и другите преди тях все са живели в София колкото и малка и около нямя и един километър диаметър да е била.Сега сумата сган канени и неканени боклуци се присламчиха тука и затова падна и рейтинга на София такива прости тояги се домъкнаха че аман на простотията им За интелект за тях не може да се говори защото го нямат.Аз съм за да вървят на село след като са си закърмени СЕЛЯНИ

Коментари - Възлово кръстовище в София затворено | Днес.dir.bg

Възлово кръстовище в София затворено

Строителството на метростанция 7 на кръстовището на бул. “Княгиня Мария-Луиза“ и бул. “Тодор Александров“ налага промени в организацията на движение на градския транспорт и на останалите превозни средства.

Обратно в новината

Коментари - Възлово кръстовище в София затворено | Днес.dir.bg

Коментари

Какво е София?-Много селяни на едно място. А май най-големите селяни,комплексари и задрьстеняци са повечето от така наречените Кореняци софиянци, които ги е яд че хората от провинцията се развиват по добре от тях

И аз теб не те знам какъв си, но комплексите на тема родно село не си ги избивай тук. Само и единствено заради селяните София в момента прилича на гето. И какво значи умните хора от село правили живота в София...А как така най-добрите университети в България са в София, ами най-добрите училища.Я пак си помисли дали пък случайно от София не излизат всъщност най-големите професионалисти. И още нещо- за мен най-щастливия ден ще бъде, когато масата миекащи селяни се изнесат от града ми и ми позволят да подишам чист въздух, а не обгазен с миризма на банички, боза и пот..

До кореняк софиянка: Не те знам колко си кореняк софиянка, не ме и интересува. Ако се махнат всички които не са от София ще се срине града мога да ти кажа. Половината персонал на какви ли не фирми и дружества е изграден основно от хора от други градове. Кога за последно си попитала някой нов приятел от къде е и той ти е отговорил - от София. Умните хора от другите градове ви правят живота в София. Ако тях ги няма ще си останете наполовина селяни, защото големия град не означава че има по големи мозъци в него. А по принцип за града София - ужааас. По гаден и мръсен град не знам, елате във Варна да видите какво е красота! Сигурен съм че има десетки градове в България които са много по красиви от София. Тука всеки, който има кола се прави на важен, ще те размажат заради един зелен светофар. Градът ви е гаден, възможностите са големи!!!

Само да спомена на кореняците, че тук идват хора от провинцията, защото фирмите не намират достатъчно умни глави тук. Така че не се перчете толкова. А и това, че някой е роден в София не значи, че има мозък в главата или възпитание. А до примерите с другите столици - ами там се работи от години. Нека да почакаме, пък ще видим.

А като се замислиш колко ли селяни има в НЮ Йорк?И колко ли кореняци?.....

защо винаги когато възникне някакъв проблем се започва разделението софиянци и селяни.хора от провинцията колко истински софиянци познавате които се перчят с това.а колко пъти сте срещали софиянци които като ги питаш от къде са-от софия, а ма къде си роден-еди къде си.тези които наистина не са от софия те създават лошото име на софиянци че са нахални и надути.а софиянци се радваме на почивните дни защото настъпва едно такова спокойствие по иначе оживените булеварди та ти се щеда има повече такива дни.

Абе тъпзци , как всички изведнъж станахте кореняк софианци. От 200 000 на 2 милиона и всичките кореняци. Няма столицата такъв прираст. Вие още малко ще кажете че и при хан Аспарух сте живели в София само дето няма кой да ви повярва.Не знам на какво отгоре ви е това самочувствие - не смятам че големите Градове - Варна , Пловдив, Русе , Бургас са смрадливи села. Някои са доста по-чисти и европейски от София. А това , че градоначалника не може да се справи е 100 % ясно. Да вземем една Атина( по-лесен е примера с балканските стран) . тя е 6 мил. и не се обиждат на селяни и граждани., защото всичко е добре уредено. Проблема не е в това кой къде ще живее и работи, проблема е в нас самите. Но докато има такива слабоумни като кореняк софиянка все някой друг ще ние виновен.

До така нареклите се във форума кореняците софиянци. Като ви чете човек глупавите претенции остава с впечатление, че сте били софиянци още преди да се появи хомо сапиенс. Айде сапикясайте се малко!

Селяните го затвориха!С цел да се съберат повече столичани и да ги избият с гръмотевиците!Или да ги удавят с дъжда!

Аз поне както помня и баща ми и дядо ми и другите преди тях все са живели в София колкото и малка и около нямя и един километър диаметър да е била.Сега сумата сган канени и неканени боклуци се присламчиха тука и затова падна и рейтинга на София такива прости тояги се домъкнаха че аман на простотията им За интелект за тях не може да се говори защото го нямат.Аз съм за да вървят на село след като са си закърмени СЕЛЯНИ

до Варненец в София: ще ме прощаваш, но мойте прародители са от София, така че не ни разправяй глупости, а си отивай във Варна и не се връщай. И ти , и всички като теб

ВСИЧКИ СЕЛЕНДУРИ ВЬН ОТ СОФИЯ.ВЬРВЕТЕ СИ ПО РОДНИТЕ КРАИЩА,ТАМ ИМАТ ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ ВАС.НЯМАТЕ ЛИ ЖАЛ ЗА САМОТНИТЕ ВИ РОДИТЕЛИ,ЗА ЗАПУСТЕЛИТЕ ВИ РОДНИ КЬЩИ.СЬВЗЕМЕТЕ СЕ,НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ТРЯБВА И МОРАЛ И ЧОВЕЧНОСТ.

Замислете се че и на вас родителите ви са дошли от селата, кво си мислите че не сте потомци на селяните от селата ли...??! Най важното обаче е като дойдеш в София не да си останеш същия селянин а да станеш Гражданин! Тогава наистина София ще се превърне в хубав и удобен град за живеене!

какво ви е крив бате Бойко, че се опитва да направи нещо хубаво?Я всички селяндури да се изнесат от София и да си ходят там от където са дошли та да видим как няма да ни пречат ремонтите по улиците

Нямам нищо против затварянето на определени улици за ремонт но веднага възниква въпроса-защо не се отварят съседни трасета които да поемат трафика.Толкова ли е трудно учените глави в Общината да помислят малко.За това мислене те получават пари от всички нас.Явно мисленето не е прието при тях?

Угода няма за софийските селяни.Дето през седмицата са софиянци, а през уйкенда си заминават по родните села.

Бойко, Бойкооо... мъка и втори мандат ли?

kato go cheta tozi forum i ne znam dali da se smeya ili da placha. Do predi niakolko meseza vsichki v sofia reviahte, che sa vi razbiti putishtata, a sega revete che vi gi opraviat. Kakvo vi e vinoven Boyko, che Yanchulev i Sofianski zanemariha infrastrukturata na grada ta da se stigne do takova polojenie. Mnogo mi e interesno tezi ot vas koito kotkudiakat kak li biha podhodili v tazi situazia. Voina bez jertvi niama. Shte turpite remonti 3 meseza i sled tova vsichko shte e tip-top. To i parite za remonti shte svurshat do togava.

super a nie da letim li

ako Bat Boiko se razvede s evreikata vsichko shte se opravi :)))

И на следващите избори пак изберете за кмет пожарникаря Боко Тиквата

Днес, точно на кръстовището на Козлодуй и Мария Луиза една кола се разби в стълба със светофарите, при завоя гумите се плъзнаха по трамвайната линия и отклониха автомобила към стълба. Ремонтът така е направен, че между новия и стария асфалт има поне няколко мм разстояние... до кога ли ще има асфалт около релсите? Да не се наложи новогодишно пак да изучаваме София, за да я обикнем...

yjas kato 4eta kakvo stava v bulgaria napravo mi stava lo6o.. dano se opravqt teq ne6ta i malko da trugneme v pravqlnata posoka.. hahahaa.. ebasi kato gledam kakvo pi6at vsi4ki,mai na nikoi ne my se vqrva 4e tova 6te stane!

Добре де, не този ноември, а кой плаща задръстванията - общината, т.е. ние и какво прави общината по този повод. И по-точно бат Бойко какво прави. Бат Бойко, не искам задръствания, искам метро, че... идват избори

haos vinqgi ste ima v Sofia, nemoze vsichki selqni ot cqla Bulgariq da dojdat tuk i da nqma haos.

Дразни ме това, че работят разпиляно, т.е. една и съща фирма захваща няколко обекта едновременно без да има достатъчния персонал и техника. Ефекта - затворени 5 булеварда, като примерно по 1-2 се работи, другите седят и чакат... А през това време си трошим колите по малките улички и се чудим откъде да минем...

Като знаете колко време оправяха трамвайните линии на Львов мост и какьв ужас беше да се минава от там ,не ми се вярва че за 20 дни ще оправят метрото под Мария Луйза и Тодор Александров.

След като японците разбраха, че с българска чутура работа по график не се върши, какво има да се чудим. В България думата график и свършена работа не е означавала, не означава и няма да означава нищо... От тук като започнем, метрото и до 2012 година може да не тръгне... Причината е в пословично работливия български народ и никой друг не ни е виновен... даааа... и всеки гледа сеири и кой колко е откраднал вместо да вземе да си свърши работата. Продължавайте смело и ще станем (то вече сме де..., ама нейсе) най-недоволната нация, търсеща проблемите във всяко друго място, но не и там, където са, а именно в самата тази нация...

Много забавно. Едновременно с ремонтите по околвръстното решиха и центъра да затворят. Накрая по малките, разбити квартални улички на ден ще минават толкова коли, колкото по булевард. И при положение, че в България никой не си спазва крайните срокове, ми е много интересно като дойде есента и всички се върнат от почивка, как ще се придвижват из София колите? Ама то не става само с крадене... И друго трябва.

Сливница и Мария луиза е отворен

Може да е ноември но не се знае коя гдина.

Метрото до Интерпред едва ли ще тръгне до края на годината... Преди трябваше да стане до 2006, после до средата на 2007, сега до края на 2007... Писна ми да чакам и честно казано не вярвам, че в обозримо бъдеще нещо хубаво ще стане около метрото.

koe metro? onova deto v chujbina go ima ot vekove, a tuk go stroqt s vekove li? pfu!!!!

DO KOGA BE BATE BOIKO.....ZASTO SE ZANIMAVASH S NESTA OT KOITO NE RAZBIRASH- HORATA STRADAT ZARADI TEB.OCAKVAM SEGA DA POSHNESH DA SE OPRAVDAVASH S DRUGITE.

какво означава това заглавие? според него да се правят ремонти или не? да продължи ли изграждането на метрото или не? въобще някои хора са на принципа: СЪРБИ, БОЛИ, ДРАГО МИ Е!

a slivniza i mariq luiza gotova li e ?

Samo dano svarshat navreme da ne prodaljat i Septemvri,4e shte stane ad

Разбрахте ли, метрото тръгва през ноември до Интерпред, или поне така пишеше на една от строителните площадки... ...а всъщност, кога тръгва метрото?

Какво е София?-Много селяни на едно място. А май най-големите селяни,комплексари и задрьстеняци са повечето от така наречените Кореняци софиянци, които ги е яд че хората от провинцията се развиват по добре от тях

И аз теб не те знам какъв си, но комплексите на тема родно село не си ги избивай тук. Само и единствено заради селяните София в момента прилича на гето. И какво значи умните хора от село правили живота в София...А как така най-добрите университети в България са в София, ами най-добрите училища.Я пак си помисли дали пък случайно от София не излизат всъщност най-големите професионалисти. И още нещо- за мен най-щастливия ден ще бъде, когато масата миекащи селяни се изнесат от града ми и ми позволят да подишам чист въздух, а не обгазен с миризма на банички, боза и пот..

До кореняк софиянка: Не те знам колко си кореняк софиянка, не ме и интересува. Ако се махнат всички които не са от София ще се срине града мога да ти кажа. Половината персонал на какви ли не фирми и дружества е изграден основно от хора от други градове. Кога за последно си попитала някой нов приятел от къде е и той ти е отговорил - от София. Умните хора от другите градове ви правят живота в София. Ако тях ги няма ще си останете наполовина селяни, защото големия град не означава че има по големи мозъци в него. А по принцип за града София - ужааас. По гаден и мръсен град не знам, елате във Варна да видите какво е красота! Сигурен съм че има десетки градове в България които са много по красиви от София. Тука всеки, който има кола се прави на важен, ще те размажат заради един зелен светофар. Градът ви е гаден, възможностите са големи!!!

Само да спомена на кореняците, че тук идват хора от провинцията, защото фирмите не намират достатъчно умни глави тук. Така че не се перчете толкова. А и това, че някой е роден в София не значи, че има мозък в главата или възпитание. А до примерите с другите столици - ами там се работи от години. Нека да почакаме, пък ще видим.

А като се замислиш колко ли селяни има в НЮ Йорк?И колко ли кореняци?.....

защо винаги когато възникне някакъв проблем се започва разделението софиянци и селяни.хора от провинцията колко истински софиянци познавате които се перчят с това.а колко пъти сте срещали софиянци които като ги питаш от къде са-от софия, а ма къде си роден-еди къде си.тези които наистина не са от софия те създават лошото име на софиянци че са нахални и надути.а софиянци се радваме на почивните дни защото настъпва едно такова спокойствие по иначе оживените булеварди та ти се щеда има повече такива дни.

Абе тъпзци , как всички изведнъж станахте кореняк софианци. От 200 000 на 2 милиона и всичките кореняци. Няма столицата такъв прираст. Вие още малко ще кажете че и при хан Аспарух сте живели в София само дето няма кой да ви повярва.Не знам на какво отгоре ви е това самочувствие - не смятам че големите Градове - Варна , Пловдив, Русе , Бургас са смрадливи села. Някои са доста по-чисти и европейски от София. А това , че градоначалника не може да се справи е 100 % ясно. Да вземем една Атина( по-лесен е примера с балканските стран) . тя е 6 мил. и не се обиждат на селяни и граждани., защото всичко е добре уредено. Проблема не е в това кой къде ще живее и работи, проблема е в нас самите. Но докато има такива слабоумни като кореняк софиянка все някой друг ще ние виновен.

До така нареклите се във форума кореняците софиянци. Като ви чете човек глупавите претенции остава с впечатление, че сте били софиянци още преди да се появи хомо сапиенс. Айде сапикясайте се малко!

Селяните го затвориха!С цел да се съберат повече столичани и да ги избият с гръмотевиците!Или да ги удавят с дъжда!

Аз поне както помня и баща ми и дядо ми и другите преди тях все са живели в София колкото и малка и около нямя и един километър диаметър да е била.Сега сумата сган канени и неканени боклуци се присламчиха тука и затова падна и рейтинга на София такива прости тояги се домъкнаха че аман на простотията им За интелект за тях не може да се говори защото го нямат.Аз съм за да вървят на село след като са си закърмени СЕЛЯНИ