Полицията погна магистрални проститутки

15 магистрални проститутки по отбивките на пътя Бургас-Варна бяха прибрани от полицията край курортния комплекс Слънчев бряг в петък.

Обратно в новината

Коментари - Полицията погна магистрални проститутки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прибират ги в полицията в Несебър и докато още не са заразени или пълни с мандавошки, трябва да ги пробват самите ченгета.Ите са душички горките и не им се иска да плащат като клиенти.Още повече, че тарифата за свирка е десет евро, а за пълен секс за 15 мин, колкото максимално може да издържат е 100евро.

Смугли или маугли,... не зная какво означава тази дума. А вероятно има и български еквивалент, така че редакторите да не се правят на интересни! Що се отнася до проститутките...... Приеха се няколко глупави закона с които се забраниха проституцията и порнографията и край........, вече няма ни от едното, нито от другото да видите уважаеми зрители! Колко хубаво, само че те си съществуват и без закона. Вместо да изработят един свестен закон, с който да се регламентира всичко свързано с тия 2 дейности, предпочетоха забраната, ..... само дето тя не се отнася за всички. Ами като сте толкова калпави и крадливи държавни управници и не можете да създадете нормални условия за една работеща реална икономика, поне дайте шанс на част от хората да се препитават от това, пък и някой и друг лев в хазната ще влезе!

Смугъл - с тъмна кожа, мургав. Думата се среща предимно в поетичния литературен български език (например "смуглата дама", описана в сонетите на Шекспир, в превод на Валери Петров). В следствие на това значението и е широко непознато за хората, неупотребяващи художествена литература.

Ок, нямам претенции да съм изчел камион с томове художествена литература но това е все пак дума, която не намира особено приложение в разговорния език - особено сред неграмотните! По принцип зная значението на думата но съм подразнен от редакторите заради използването на непопулярни думи, сякаш се страхуват да ги нарекат с истинската дума, а "смугли" звучи някак по-деликатно и ненакърняващо "доброто" име на циганския етнос. Очаквам да ми скрият коментара заради етническа нетолератнос! Честито!

те просто приветстват чужденците за "добре дошли".

с презервативи ли ги погна или на голо

смугли тъмнозелени ли означава или кво?!

Не са тъмнозелени - марсианци са а усещаш ли колко нежно звучи "СМУГЪЛ"

е кво сега гейския съюз като е гейски ,Бойко открива магистрали и създава работни места ,отде да знаят че чужденците от евросъюза са гейове

Защо закачате девойките.Не знаете ли че те работят за джуджето Антон Кожабашев-дето има малко казино на главната улица.

Егати измекяра долен.Той си призна по телевизията че е бил наркоман.Аз мисля че продалжава да си е наркоман.Щял да се кандидатира за общински-срам и позор за Бургас.

Що тормозят девойките, достатъчно е да ги накарат да не се държат предизвикателно, все пак има и деца в колите.

Дано да се намери някой, да прибере политическите проститутки.

те това е истината

А бе добре са си жриците там. Що ги притеснявате?

Отклонявали вниманието, хехехе, аз в Ротердам съм минавал от любопитство с автомобил през квартала на Червените фенери, там разни каки и травестити си се разхождат и пресичат улицата голи, някои даже си поклащат и... А имаше и много други движещи се коли... А що ли там жрижите на любовта не ги санкционират за отклоняване на вниманието и създаване на предпоставки за ПТП?

ето кой разнася болести и рак, нуждаещите се да си купуват пособия от секс шоповете!

защо само магистралните? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За всеки влак си има пътник, младежо. Много неща тепърва ще ти станат ясни.

абе туй животно на снимката някой ще спре ли да го уважи гати и животното черно

ще ги приберат момчетата на топло после ще освободят напрежението което са трупали цяла зима и след това пак ще ги пуснат да си доработят, като периодично ще ги посещават за поредното освобождаване. и така до края на света - ние сме на всеки километър. Колко сме жалки само и безсилни с всичката тази простотия която се шири

Колко искат за кекс?