Майката на изчезналия Ларс с молба до българите

Майката на изчезналия през лятото Ларс Митанк написа писмо с молба за съдействие за откриване на сина й.

Обратно в новината

Коментари - Майката на изчезналия Ларс с молба до българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпечатвам си снимката, тез дни ще имам доста пътуване из БГ, ако го видя някъде ще сигнализирам. 10-те иляди евро ако го намеря не ги искам, по-добре майката да ги дари на някой дом за деца. :)

Моля, преместете новината от раздел регионални в общите новини! Също махнете снимката на майката от "заглавието"! Търсим младежа все пак! Пожелавам им скоро да са заедно, майка и син! Живи и здрави!

Както се е правел на бабаит е попаднал на точните хора, после в 5 без 20 сутринта У морето и айде да пътува.. Предните изчезнали туристи морето вече ги изхвърли - единият до Бургас, другият на север до Калиакра..

То за бившия шеф на ДАНС им трябваше 1 месец да разберат към коя граница е тръгнал от София камоли за покрайнините на Варна където на дали има някакви камери и ако има те са за автомобилни номера или скорост а не на централни места

Те нашите служители в МВР са едни специалисти! Досега нямам спомен да са открили някого... За да можеш да откриваш изчезнали, трябва да има и знания, и умения и логическа мисъл... С връзки не става!

трябвало е още първия ден от изчезването да обявите парична награда! наемете си и български частен детектив!обърнете се кам някои радиестезист в българия тои може да му засече информационното поле.маг селена например-тя успешно издитва изчезнали хора! успех и дано го намерите жив и здрав!

Какъв полет на мисълта, каква информираност, каква иттелигентност! После- политиците ни били виновни!

В едни от първите новини бе представен като много дисциплиниран, коректен и съвестен младеж. В последствие излезе новина, че е злоупотребявал с алкохол и упойващи вещества като тази информация бе отречена с половин уста. Пак по това време бе представена и версията за психични проблеми които пак бяха отричани и казвани полвинчато. Самата майка твърдеше, че детето и е съвсем нормално и няма психични проблеми, наркотични и алкохолни зависимусти. Сега обаче той може да не знае кой е къде е и въобще е представен като пихично проблемен индивид с който трябва да внимаваме ако го срещнем по улицата. Обикновено такива индивиди са на психотропни медикаменти и ако не си вземат редовно дозите, изперкват и после не помнят какво са правили дори. Та сега на коя информация да вярваме?

Еднократно приета доза наркотици, поставени в питието ти на обществено място могат да направят голямо зло на човек и той да не помни нищо месеци наред... случват се такива неща по българските курорти ... Нека да вярваме на майката - това е голяма човешка трагедия и който го е видял някъде, нека да помогне! Редно е отново да се покаже неговата снимка, както в предишни публикации! Последно е видян в квартал около Варна... дано българи да са го виждали и да помогнат! Не е само за обявената награда - това е млад човек, германец, случило му се е нещо лошо на почивка в България и дано бъде намерен скоро - това ще бъде най-голямата награда за тази притеснена майка, която вече 6 месеца не е виждала своя син...

Ако са наели частна детективска агенция може би имат повече шансове да го намерят отколкото да разчитат на родната ни полиция. Дано се окаже жив и здрав и да го намерят. Мисля, че трябва да се уточни какви точно психични проблеми има човекът. Щом може сам да се придвижва и обслужва значи не би трябвало да е много зле. Мисля че това може да улесни издирването - може затова просто да се е загубил, щом има вероятност да не знае къде се намира. Но като гледам, че толкова време не могат да намерят бившия шеф на ДАНС и продължават безуспешно да го издирват, какво да кажем за обикновените хора които се издирват? Всичко е въпрос на късмет според мен.

Вместо снимка на жената, да бяхте сложили негова...

Щракни върху снимката на жената и разгледай и останалите!

Вместо снимка на жената НА ПЪРВО МЯСТО, да бяхте сложили негова СНИМКА НА ПЪРВО МЯСТО.

Горката жена! Да не дава Господ никому подобна трагедия!

Голяма трагедия да му се невиди, да се счули нещо с детето ти. Дано го намери, живо и здраво.