Ремонтът на ”Цириградско шосе” започна (снимки)

Започнаха ремонтните дейности по "Цариградско шосе" в София, затворени са левите ленти и на двете платна в разстояние от 50 м в района на 4-ти км на булеварда.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтът на ”Цириградско шосе” започна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пародия на ремонт! В 8 часа сутринта имаше само двама полицая с мотори, които пречеха на движението и чакаха работниците от фирмата да се наспят. Вчера ,27 нямаще никой. Само знаците показват че се прави ремонт.

глупости на търкалета само замерват някакви си как да продължат вълните от предния ремонт на булеварда (след орлов мост)

Радостно е,че ще се модернизират улиците, особено с кръговите кръстовища, макар, че ще се движим по-бавно известно време.

Истината е, че като се прибави и ремонта на Сливница, потокът по целия диагонал на София е трагичен.

Ше намалим на 140 нема проблеми, ма искам след ремонта да е така, че от Еректората до 4-ти да стигма за 30 секунди.

за българите няма угодия и това е.. все нещо ще има да мрънка ...

Хубава работа, ама бълхарска!

Фандъкова на сатУРН !!! Задръстена е цяла София, явно е в играта с В.Златев (Лукойл), толкова горива се хабят по задръстванията... Не можа ли поне като приключи единия голям ремонт, тогава да започва втори ? Да, ама идат кметски избори...

Копърка ли караш селски,мини на газ и няма да си при Златев

А пропан-бутана от кого идва бате?.. Колите на метан са все още сравнително малко и... факт, недостъпни за голяма част от българите.

Ще лъсне селския ти манталитет!!!! Аман от тъпанари!!!!

Какво ще рече "През 2015 г. на ремонт подлежат участъците от "Младост" до Околовръстния път." Кой път още не е ремонтиран(или в ремонт) в Младост , че и то до околовръстното?

От Младост 2 до околовръстния път е трагедия,него ще ремонтират