Убиецът от Тулуза отказал да стане камикадзе, но приел ”обща мисия”

Заподозреният за убийствата в Тулуза 24-годишен френски гражданин от алжирски произход Мохамед Мера e трябвало да извърши самоубийствен атентат за Ал Кайда, но е отказал. Вместо това е приел "обща мисия" за атентат във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от Тулуза отказал да стане камикадзе, но приел ”обща мисия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой наистина трябва да преосмисли ценностите си, защото е факт - маса от техните деца и бащи са изтрепани - какво очакваме, да стоят като овце на заколение? Даже, мисля, са твърде търпеливи...

Може би за теб отмъщението е оправдано. Това означава някой да убие твоето дете, за да отмъсти, че някой друг българин някъде е извършил злина. Сигурно такава развръзка няма да ти хареса.

Европа трябва да преосмисли политиката си на толерантност към хора, които не са толератнри към европейските и държада да подчертая - християнските ценности. Има такава българска поговорка-пуснали ежко под одъра, той се качил на одъра.

Случилото се в Тулуза кара хората в България да правят сравнения. И ислямистите, и българските цигани от Бангладеш, живеят реално в 14-ти век. Никакво учене, никаква култура, само ебане и правене на калпави деца. Кеф! И тези, и онези секат гори, трупат камари от буклуци, а нашите изроди задръстват коритата на реките ни и ни лишават от гори, вода и въздух. Плюс това за разлика от рязаните, циганите ни крадат и с гъза си и обезлюдават цели области като с. Мечка, Плевенско, под благосклоният поглед на ленивата ни полиция. Въпрос на време е циганските банди с топори и мачете да тръгнат из градовете и да убиват като фашистите. Пример - рода на македонския мангал Киро. Така че трагедията във Франция ние я живеем вече 22 години. Егати демокрацията....