Четирите всъдехода, управлявани от двама мъже и две момичета, с включени светлини и вой щурмуваха склоновете като извънземни. Мой познат пък ми каза, че видял оня ден някакъв мъж с камуфлажна униформа да катери с такава машина пътеката към Черни връх над село Кладница. Все пак ние отиваме на Витоша, за да избягаме от шума и мръсотията, а не да се "радваме" на тези машинки, които стават все по-популярни у нас?!
От офиса на Природен парк "Витоша" заявиха, че атеветата са забранени във всички планини. Могат да се карат само по четвъртокласни пътища - такъв е пътят от Драгалевци до "Алеко" и от Бояна до Златните мостове.
Миналата събота с приятели решихме да се разходим до Драгалевския манастир. Но какво бе изумлението ни-точно в 17 ч., когато започна да бие камбаната за литургия и по пътя към манастира се зададоха 2 ATV-та и със страшен рев обикаляха наоколо. Това продължи 15-20 минути, след което отпрашиха нагоре към Щастливеца. А само на 10 метра преди разклона за манастира имаше аварирал бетоновоз и служителите на КАТ бяха там. Е, питам аз /но не знам вече кого/ - така ли ще я караме и занапред? Докога ще има ненаказани нарушители, които преспокойно бръмчат по Витоша, натоварват слуха и нервите ни до краен предел и не ни дават миг така нужно ни спокойствие ???!!!

Уважаеми читатели, очакваме ваши текстове, снимки и/или видео за интересни събития, на които сте станали свидетели, или на тема, която ви вълнува. Текстовете и снимките (видеото) пуснете във формата, която се отваря като кликнете "Изпрати новина" в горната лява част на dnes.dir.bg.