Мама разтревожена ме чакаше на летището и вместо да се зарадва и да ме прегърне, ми каза: "Чедо, татко ти дължал много пари на хората". Моят баща бе образован и разумен човек с две висши образования и 30 години работа в министерството на труда - няма как да дължи пари просто ей така!
Какво се оказа? След като са видели некролога на вратата, няколко мъже са се представили за негови бивши колеги с искане да им се върнат парите, които той им дължал - от 600 лв. нагоре. Ние обаче познаваме всичките му приятели и колеги, а непознатите няма как да знаят биографията на един починал мъж. Включително зъболекари ни се обадиха, че им дължал пари... Естествено свалихме некролога от всички публични места, но кажете на какво прилича всичко това?! Тъй като аз съм издържала родителите си в последните години, всички сметки са планирани и платени.
Страшно съм притеснена за майка ми, ами ако някой ден вместо въпрос й направят нещо?

Уважаеми читатели, очакваме ваши текстове, снимки и/или видео за интересни събития, на които сте станали свидетели, или на тема, която ви вълнува. Текстовете и снимките (видеото) пуснете във формата, която се отваря като кликнете "Изпрати новина" в горната лява част на dnes.dir.bg.