Отивам аз - ситуацията е следната - звъннали на стационарния телефон и казали на дядо ми, че печели награда от томбола на БТК и трябва да звънне на мобилен номер 0877301944, за да му обяснят как да си получи наградите.
Звъня аз и вдига мъж - обяснява, че този абонат с БТК номер еди кой си печели от томбола и до 30 минути трябва да купи ваучери на VIVATEL за 30 лв., тъй като транспортът на наградите се заплащал. След това да звънне пак и да продиктува номера на ваучера и данните на получателя на наградата.
Много съмнително...Дядо ми беше в екстаз - за първи път печели, иди до където трябва и направи каквото трябва, ми вика.
Отивам аз до близкия офис на Vivatel и питам има ли томбола и прочие - оказа се че е измама... Какво да кажа, освен ВНИМАНИЕ!!!! Вашият дядо може да е по-напреднал в мобилните комуникации от моя и да се върже ....

Уважаеми читатели, очакваме ваши текстове, снимки и/или видео за интересни събития, на които сте станали свидетели, или на тема, която ви вълнува. Текстовете и снимките (видеото) пуснете във формата, която се отваря като кликнете "Изпрати новина" в горната лява част на dnes.dir.bg.
ИЗБРАНО