ГЕРБ отива на избори с мото ”Градим България”

Слоганът на ПП ГЕРБ за предстоящата предизборна кампания е "Градим България". Градим София, градим Бургас, градим всяка една община, която ще бъде част от тази предизборна кампания.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отива на избори с мото ”Градим България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скок-подскок хамстерите, невестулките, соколите, тиквите, циганите и вся осталная сволач политическа: Хип, хип, урааааа! Да раз-раз-раз-градим България!

Тоя поп с вирнатата ръка сигурно е изпратен от дявола щом е член на ГЕРБ-Анатемаааааааааааааа

Всички и навсякъде подкрепят и ще гласуват за ГЕРБ.

АЗ ПОВЕЧЕ НЕ ОТИВАМ НА ИЗБОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Двадесет години рушене/крадене/ не е равно на две години градене. Нека ги изравним!

ГЕРБ - отива на избори със мотото : - "КРАДИМ БЪЛГАРИЯ" (АМА ЯКО!)

За кого "градят"...то не останахме вече?!

А аз глупакът, се чудех защо посегнаха на Недосегаемия др. Христо Друмев - 20 години никой не посмя и изведнъж... То било заради един офис! - е на два етажа 1100 кв за 5 500 наем ( по 2.25 евро на квадрат! ) - как не Ви е срам да твърдите, че не градили България?! ( виж Апартаментов, колко апартамента има?! )

Крадем България - мотото е вярно

"ОКРАДОХМЕ БЪЛГАРИЯ" Е МОТОТО, КОЕТО БИ ПРИЛЯГАЛО ПОВЕЧЕ НА ГЕРБ!!!!!

Ама да беше само ГЕРБът им, то не са БСП-та, АБВ-та, НДСВ-та, борци за права и свободи, за ред, законност справедливост, разни червени, сини , бембени коалиции и изобщо ВСИЧКИТЕ управляващи ни с пипалата от велик бизнес, фирми...

Да раз, раз, раз, градим!!!

Май са забравили да сложат "Раз", пред Градим България... Ако изобщо знаят какво е България....

И попът им един охранен....поп и 1/2! От бивши и сегашни партийци не можеш да мръднеш! На всичките мотото им е "Крадем България"

ББ - ленторезец първокопец номер едно !

граБим България ! или Да загробром България !

ГЕРБ Е БРОКЕРСКА ФИКЦИЯ , КОЯТО ИГРАЕ ПОЛИТИЧИСКИ ПОКЕР , ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ С ТРЯСЪК , КАКТО СТАНА С НДСВ . ЖАЛКО ЗА НАРОДА .

1з00 години е градиха пак комунистите за ш5 я разориха пак сеха чакате боико за 2 да ви оправи абе я си оправете математиката нормални ли сте

С НЕЧЕСТИВИ ПОПОВЕ И МОТОТО РАЗГРАДИХМЕ БЪЛГАРИЯ НАКЪДЕ САМОЗАБЛУДЕНИ!!!

я па сум у Щвейцарско и плащат ората по 2500 евра /месец чисто! вий стройте,знам с тия висши мутростроители от десетилетия докйде сте! Те строят-за тях си обаче,хаха,с вашия ограбен труд и ограбени пари!! Стройте по вашему,а по белите страни наистина се строи и наистина се плаща!! Другото е блябля...аре че работа ме чака,а вий си гласуйте до дупка..винаги сте не ДО,а В дупката дето се самонатиквате а и ТЕ ви натикват!! СРАМ И ПОЗОР ..аре баста на отвратта ви..бай-бай от Берн!

Да строим живота нов?

герб = ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ

По-добре звучи от мотото на Тройната коалиция - "Крадем България (като за последно)"

Дошло е време разделно ! Народът ни се състои : от една страна 2 500 000 пенсионери - нашите майки и бащи, нашите баби и дядовци гласуващи за БСП .Живяли по друг начин - но тайно мечтаеха да работят частно. Мозъците им владее Станишев -като мислят, че само той раздава и вдига пенсиите им едиствените им приходи .От другата страна сме ние-синове,дъщери и внуци.С по десни идеи,работещи като или при частници гласуващи за други партии. Приблизително сме едни срещу други : 50 на 50 в проценти.гласувай умно!

Хубаво, но в нашенско издание и изпълнение дясното си е пак ляво, даже прекалено ляво, както се видя от две години на сам. Дясното не го могат, защото за него се иска мнооого акъл, а не само празни приказки и обещания в телевизора с фалшивата усмивка.

Асфалт, метро и канализации vs Социална политика в най-бедната европейска страна, спешна корекция на доходи, антикризисни мерки. Чакай, да помисля.

Майтап бе Уйли! Май не схващате още а? Няма дясно, ляво, горе , долу! НЯМА ТАКОВА ДЖИВОТНО! И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО! Има само ОЛИГАРХИЯ, създадена от немислещи кретени и стадо следващо сляпо разни идеологии! Останалото е МЪЛЧАНИЕ ....

20 години грабиха България. Сега ще градим България , но за кого.

Оставам с впечатлението, че отдел Пътно строителство (ГЕРБ) са ни подкарали с тази вманиаченост, всички пътища да са удобни и бързи, само заради една цел - по-качествено и бързо да напускаме тази проклета държава.

Девизо-слого-мото-смото изразът "Градим България" е най-безочливото нещо, което можа да излюпи мутренският дует, оглавяващ управлението на страната ни. "Градим метрото" (ако не бяхме ние ...), "градим магистрали" (ние ги измислихме), "градим спортни зали" (особно една, която гепихме от предишните), градим ... - а бе ГРАДИМ! Градил Илия килия.

Сигурно я градите тази България с парите, които трябваше да отидат за актуализациите на доходите за 2010 и 2011 година. Все по бързо изтъщянващият ми портфейл ви тананика прощална песен. След 2 години идват парламентарни избори. Ще видите тогава, какво ще градите.

Дедо.... я!

Нереформираните комунисти и комсомолци от герб изненадват с липса на нови идеи, та това са лозунгите от тяхната и на техните бащи младост във бригадирските движения. Колко пошло.

Тук да няма правописна грешка? Така е - труден е тоя български еэик!

АМА И ЛОЗУНГА ИМ СИ ГО БИВА! Досущ като тях- граБители така де граДители ! Ха-хаа

Какъв слоган, бе?Имаме си дума ЛОЗУНГ.Официален език все още е български.Аман от слогани, баджове, лотове и т.н., дупедавци загубени....

След двадесет години лъжи, кражби и грабежи, на които бе подложен един народ с хилядолетна история, някой трябва да започне градежа отново. За пореден път...макар, че след соц./ком. управление задачата изглежда почти невъзможна...Но някой трябва...

Предлагам: -Вл.Янева за президент(чиста е отвсякъде- доказано!) -Цецко за вице (и той непорочен) Пък и са сработена двойка, ще градят съвместно нещастната България!

Верен слоган: "ГраБим България!" Смехурковци... направиха няколко километърчета път и вечеее... Да им имам самочувствието.

Лозунга е сбъркан вярният текст е: "КРАДЕМ БЪЛГАРИЯ"

Вече нямам сили дори да псувам... ,а пък за нерви да не говорим... Дайте пари на хората бе тиквеници нещастни... после си градете каквото си искате... Оправете енергетиката, доходите, средния и малкия бизнес, топлофикациите, осигурете работа и достойни възнаграждения за труда, почасово заплащане мин. 10лв. на час.. Няма да ми стигне целия ден да изброявам... Пък Боко да ходи той да си ги копае картофите като е толкова отворен..!!! Изроди долни.. все НЯМАЛО ПАРИ... За хотели и магистрали има, за купони има, за ГЕЙ паради има... Само че да не забравят господа управниците , че ГЛАДА Е ПОСИЛЕН ОТ ТОКА!!! Като вземе да ги тресе да не се чудят от къде им е дошло..

"ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ" = "И, НИЙ ВЪВРИМ, ВЪРВИМ, ВЪРВИМ, ВЪРВИМ НАТАТЪК, И НЯМА КРАЙ И НЯМА КРАЙ НА ШИР И ДЛЪЖ". "ЕХО, ЕХО, БЕЗКРАЙНА ШИР И ДЛЪЖ". НОВА БЪЛГАРИЯ СЪС СТАРИ ПЕРГИШИ.

Един прекрасен цитат от една статия по повод великото мото на ГЕРБ - "Те ще ни уверяват, че строят. В момент, когато съсипват семейства и частни фирми в името на изборна победа. Ще искат да им вярваме, че са облечени в бяло, чисти и искрени, докато слухтят телефони, бърникат лични пощи и събират доноси срещу дребни суми. Откровен цинизъм си е да твърдиш, че градиш, когато със зловещ размах рушиш цяла държава. Когато изкореняваш крехките кълнове на демократични принципи и сееш плевелите на силата, полицейщината и авторитаризма. Гнусна подлост е да маскираш разпродаването на една държава зад първи копки и трицветни лентички. Ужасяваща лудост е да погубваш чрез закона бедните и нуждаещите се и да се биеш в гърдите като пример за финансова стабилност и икономика. Опасна игра е да купуваш бесни националисти и да толерираш расизма им за сметка на парламентарна подкрепа"

Много ми хареса мнението ти. Но малко ще вденат за какво иде реч :(

Съвсем точно и на място казано.

Когато, Грабежите се наричат Градежи, тогава Грабителите се наричат Строители

ТОЧНО ТАКА!!!

България няма да загине по времето на ГЕРБ, но е добро начало.

Крадливи,лъжливи и необразовани идиоти,това сте вие герберите.

Алоу, редактора! Да не е станала грешка при набора на текста?! Знам, знам - операторът е виновен! Да се чете: "Крадем България!"

Да прав сте има грешка, но тя е "Де градим България"

Не се прикривайте зад принципите на именитите немски фондаций, защото вие сте точната противоположност на подкрепяните от тях ценности. Защото герб това е човеконенавистничество, възкресяване на призрака на комунизма с еднолична тирания, насаждане на страх и омраза, протекционизъм в най-грозната му форма, некомпетентност и разбиване на устоите на демократичната държава за сметка на шепа олигарси.

Никога не лъжат толкова, колкото по време на война, след лов и преди избори (Ото фон Бисмарк). Господа управляващи, бяхте избрани за да се справите с престъпността и корупцията. Гласувахте бюджет от над 1млрд. лева на МВР. И какво постигнахте с това? няколко показни ПР акции, без съществено значение, но за сметка на това отлично филмирани. Оставихте на заден план теми като наука, образование, здравеопазване, култура и социална политика. А сега ни обещавате да градите Б-я. Но как? С обществени поръчки, спечелени от Черепа, Пашата, Стенли или Котараците? С магистрали строени върху пепел? Или с подготовка на екологична катасрофа за добив на шистов газ?

Противния на всички герб, който е създал пакт за унищожение на българската държавност и народ, с главен екзекутор правителството на ББ, трябва да изчезне час по-скоро. Мислете как гласувате.

Вчера четох, че най-добрият приятел на премиера Борисов - Вальо Златев е концесионер на залежите от шистов газ в Нови Пазар чрез закупуване на земите с находището?! Да си припомним официалното посещение на сър Уорлик в Лукойл в петък, когато удари мощно рамо на общия другар...Въпросът е как градим България? Може би като я разпродаваме на приятели? Гарантирано от ГЕРБ

По много интересен начин "градът България"!!! Опукаха по-голямата част от фискалният резерв, за да си осигурят спокойствие! Отново разединяват хората на добри /гербаджий/ и лоши /всички останали/! Насаждат страх сред населението с тотална полицейщина! Стига да им наредят шефовете от другата страна на океана - продават държавата, заедно с народа! Примери много, ГМО, добива на шистов газ и .................. МЕРСИ ОТ ТАКА ГРАДЕНА БЪЛГАРИЯ!!!!!

каква полизеищина ви гони бе банда распасани червени ...тва че ви спират даллаверата с контрабанда и източване на ддс това ли е и няма от каде да се спонсорирате искаите от гоце

Кандидат-президентът на ГЕРБ познат на обществото..:::))))))-фидоска Rазбира се , че е познат..Пашата от СИК или БОКО-рапона-от ИПОН..Може и братя маргини или другите -от Дупница ,:)) Най-добре-комсомолецът от Гоце Делчев или цецка-от ловешко ..А и ЦВ. или Лъчо мозъка не са за изхвърляне ..А защо не и волската глАва от Правец ? ВАЖНОТО е : да има крими минало, да е ДС- кадър или поне от ВИФ-а, да е рабфак или богата фуражка , да е БИВШ член на БКП-великата партия..Тогава успехът е гарантиран-в страната на абсурдите ..:))

Крадем България - гласувайте за нас, за да крадем и за вас!

Текста "Крадем България - гласувайте за нас, за да крадем и за вас!" да се чете: "Крадем България - гласувайте за нас, за да крадем и заРАДИ вас!"

Какво ще правя, си е моя работа - Ето тук е скрит отговорът на въпроса ! Очевидно е, че Гоце не е в добро настроение и оптимистично настроен, сиреч ще си пише мемоари ?! Може и да стане посланик в Узбекистан ? А може и да стане веган, за да види смисълът на живота от друг ъгъл и да преосмисли всичките си грехове и грешки ?

Всеки си има начин да гради! Аз не харесвам градежите освидетелствувани с рязане на лента! Лентата ни "клепи гаките", както казва внукът ми и ако я срежем "гаките паднат"!

Отче, прекръсти ги и.... жви и здрави!