Турски самолет Ф-16 се разби, пилотът загина

Самолет Ф-16 на турските военновъздушни сили се е разбил край град Невшехир, област Кападокия.

Обратно в новината

Коментари - Турски самолет Ф-16 се разби, пилотът загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция произвежда Ф16 по лиценз и без усилия изкарват по 2 на месец. Не им е голяма загуба.

Имат самолети- падат, нашите защо не падат?

Нали такива бяха и португалските самолети, дето ни натискат да купим? Само дето не е ясно втора, трета или ента ръка са!

берекет вересин

Простатийо простатийо що за навик Намираш почва за развитие само в главата на Българина

Познавам двама турски ВВС-ари. И двамата бяха много свестни, интелигентни и като цяло атеисти. Струва ми се че като цяло армията до преди Ердоган е била анти-ислямска защото Ататюрк е предвиждал тя да е преграда пред ислямизма. Предполагам Ердоган е променил в някаква степен това. Ердоган направи голяма грешка като вкара половината си пилоти в затвора. Мисля че все още половината Ф-16 не летят заради липса на пилоти. Вероятно при този полет са обучавали нов пилот. Проблемът е че турците разчитат за обучението на американците с които вече не са особено големи приятели.

Свестни или не, когато диктатора им нареди да отидат и да убиват, те ще го направят. Турция трябва да бъде изолирана икономически, докато се реши въпроса с диктатурата им.

Аз имам друга теория за модерните диктатори. Путин, Ердоган, Тръмп, Орбан, Вишеградските лидер се борят срещу марксистко-интернационалистическия сговор и предстои скоро да сключат мир на базата на дясно-консервативния консенсус.

Също както българите с Амер гражданство живеещи сега ЗадОкеана, които по заповед на Дедо Трамп при нужда ще защитят Амер интерес на БГ територия. А резултатите от такава защита стояха до средата на 70-те ,точно срещу ЦУМ от другата страна на трамвайните релси 7 етажни сгради със следи от пожари и откъснати части от бомбинг 1944.

Аман осман гибиии,ко ша кажат сега соросоидитее,амаан не сработил ибрикликааа лии??

Не мога да разбера злословието на някой от коментаторите. Все пак това е трагедия - загинал е човек! Това може да се случи на всеки и навсякъде по света. Този човек има семейство, роднини, приятели...

този човек е сеел смърт в Сирия и Ирак или се е подготвял за това

Този човек можеше да бомбандира и българските графове

То и ти може да избиеш 20 човека ако шизофренията ти се влоши още малко. Сега какво? Да те утрепем ли или да звънна на момчетата с белите престилки да дойдат да ти облекат ризката с дългите ръкави?

Те руснаците за поред път им разкатаха м,амата на тия турци. За сваления руски самолет и убития руски пилот, Русия си го върна 100-пъти.... Турки дураки.

убав самолет е Ф16. Да вземем да ги продадем на българите.

сигурно така е крещял преди да се види се срещне с него

За британския пилот който загина наскоро изказах съчувствие.Тук ще се въздържа.

нормално състояние за прост човек

Ех хано ти дан си потурчен хан,че много знайш??ХанИбрииКлиии!!!

Нещо не разбирам уж учебен полет, а се пише за един пилот? Учебните самолети, би трябвало да са с двама пилоти? След опита за преврат срещу Ердоган, беше извършена масова чистка в армията на Турция. До колкото знам половината военни пилоти са заменени с такива от гражданската авиация. Може и това да е причината.

Е не така... Учебен полет не се провежда само с инструктор. По време на учения се извършват учебни полети. Нашият хеликоптер например, който се разби, се разби по време на учебен(тренировъчен) полет. Такива полети се извършват редовно в бойната авиацията с цел подържане нивото на пилотите. Средния годишен нальот на турските пилоти е около 300 часа (на нашите пилоти е малко под 100) нали не мислиш, че тези часове са събирани само в бойни мисии...

Шило

Новината не е от днес. Мисла, че вчера четох за тази катастрофа. Действително са били двама, но единия е успял да катапултира.

Мелиха ти не живееше ли в една колиба до Кападокия ма, въх ко стааа там ко зеха да падат вашите от небето въх :) ?!

Се е учил да убива невинни хора