Братът на Скрипал починал при загадъчна катастрофа

Братът на бившия руски шпионин Сергей Скрипал e загинал при загадъчна катастрофа преди 2 години.

Обратно в новината

Коментари - Братът на Скрипал починал при загадъчна катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Появи се версия,че седмици преди това е поискал парици от новите си господари

Преди 3 години е починала и аквариумната му рибка.Нея ще е ексхумират ли?

Баааавно се тооочи маясъл"мисълтът" тов.П.С.Ихаришкина... --> ФъкинатаМуФъкинаГлаваЗадунайшкина.

Ооо боже и възрастните роднини на Скрипал са мъртви, обаче за това е виновен лично злият Путин...Тия стават смешни вече.

ММ ?! - Пак Ония бонбонки ли ?

Особен...въпрос : - КолкоОще до садамизирането/кхадафизирането на Късака ? (Месец ? Седмица/и ? Дни ? ...или Часове ?)

Не думай ! - Минути ли бре, Минусяшкин ?!

Дори при ограничените технологични възможности на СССР от днешна гледна точка, никой не можа да намери съветска връзка при убийството на Троцки и Бандера (предполагам и на много други!), независимо от ясната заинтересованост за това от страна на СССР и политическото му ръководство. Сега, при толкова много технологични възможности и никакъв интерес за това от страна на Русия (даже напротив!), да оставят такива ясни следи!?!?!? Това е пълна глупост или безпределна англосаксонска арогантност от рода на "не ни трябват никакви доказателства, защото дори и така с марионетките си можем да постигнем целите си срещу Путин и Русия за тяхната световна изолация. И всички ще ни поддакват, защото можем да си позволим да си плащаме за това!" Да не постигнат обратния ефект само! Подобно безпардонно отношения към марионетките може да премине в един момент границата на тяхното платено и търпимо публично унижение!!! И те да се обърнат срещу инизителите си в интерес на елементарната истина!

Предателите биват използвани най-напред, а после биват ликвидирани. Справка по същия начин английските служби убиха Георги Марков и лепнаха петното на ДС. Англичаните умеят да тровят чуждите предатели: Марков, Литвиненко, Скрипал и дъщеря му.

А кога ще се случи същото и с българските предатели - рублофилите?

Малко изреждаш.Ще ти пусна Сталин на запис, има го слушаш един месец как ги изрежда по именно и ще се засрамиш. За Берия и другите след него от КГБ друг път ....

Алоо не бистрете Скрипал, а кажете какво става с шесторния убиец!Защо ги е изтрепал? Май нещо се премълчава!

Няма какво да се чудим. Скоро ще се докаже, че за всичките случаи е виновен Владимир Путин. И не само това. 100% съм сигурен, че Путин ще бъде виновен и за смърттта на английската кралица (да е жива и здрава още дълги години) и на други видни персони от Албиона.

За мен загадката е защо още не е починал Скрипал? Ватенките не прощават на предателите, или искат нарочно да се мъчи или пойзъна не е техен.

само 1 час след отравянето му е даден антидот. това показва че всичко е предварително скалъпвано от доста време иначе е невъзможно през тоя 1 час е станало следното намиране на потърпевшите на пейката, идване на линейка , до тук поне общо 20 минути анализиране какво става и какво му е състоянието, анализ на веществото на отравяне , а за тоя цел трябва да имат образец на отровата, значи те са разполагали с това вещество / от къде са го взели или как са го произвели - ами на близо ,десетки киломтра, е цял завод още преди войната, Лаболаторията за производство такива токсини / - и това отнема време поне няколко дни през това време жертвата вече е охладен и чака в камерата. ама нещо от бритиш ДС да се осрали и са объркали дозата , а сега човека е между двата свята и оная лудата Мей реве като истеричка

Въпросният Агент-234 действа от 30 сек. до 2 минути. Явно са го събрали набързо, иначе да ги беше утрепал за секунди. А антидот трябва да се даде моментално, след 1 час вече ще са мъртви.

Сега както е тръгнало трябва да изясняват дали са живи и кучетата на роднините на Скрипал и бълхите върху. Имало ли и там химическа атака. Руснаците няма да жалят никой.

Вярно е, че са опасни.Извън РФ русофедете не умират от естествена смърт. Употребявам названието ;русофеде; защото не знам как се наричат хората обитаващи РФ

Посланиците на страните постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН отказаха да участват в срещата, на която бяха извикани от руското Министерство на външните работи, посветено на "позицията на Руската федерация по разследването на химическата атака в Солсбъри, в резултат на която бяха отровени бившият офицер от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия". Поканата са отказали посланиците на Великобритания, Франция, САЩ и, което е изненадващо, посланикът на Китай, съобщава ТАСС.

Нормално. ..с Терористи НЕ се преговаря.

Ами подлоги без собствено мислене, без мислене за независимостта на страните си а с мисъл за собствено добруване няма как да си мръднат задниците ако не им заповядат.. Това единствено говори че никой не иска да рабере истината защото може да се окаже от тяхна страна...

Тази фамилия трябва много яко да са нагазили в батака, щом така целокупно ги изтребват - току-така едва ли пък ще си дават зор за някакви си фурнаджийски лопати. Тези явно са преминали много граници. Няма да се учудя, ако е съвместна операция на няколко заинтересовани служби. Ако не са знаели как, къде, колко и на кого да пеят или пък са се омотали в собствените си шпионски интриги може много народ да им е хвърлил мерника.

Не е това, просто сериен убиец като Путин няма какво да го спре да го направи за назидание на служителите си дето не са му избягали още.

Непродаваемо.

"...двамата трябвало да празнуват рождения ден на починалия й брат..." - това зловещ сценарии за Холивуд ли е, или е поредната недомислица в дезинформацията, с която в последно време ни заливат британците? Ако в Англия това е повод да се празнува, то в Русия е само предтекст да се "спомене с добро" споминалия се! И защо с такъв интерес се копае в досието на Скрипал и родата му от нашите СМИ? Нямаше ли у нас подобни "загадъчни случаи" за разследване, при които си отидоха неудобни свидетели - на "бирените" разговори, на несанкционираното подслушване на политически опоненти? Или това не е в дневния ред на управляващите, защото те са хипотетично замесени и евентуални разкрития не са в тяхна полза? А "независимата" ни журналистика ревностно си пази хляба с жестока цензура и автоцензура?

Недей да мислиш толкова. Този случай е за дебили като англичаните, не за по-интелигентни същества като българите. Онея островитяни вярват на всичко, вкл. и смятат за нормално първо да определят виновния, а след това да разследват. Но човек когато има психически отклонения така се получава.

предателството винаги се наказва!

рипал,рипал па се скрипал . англия ще ни покаже ,какво може да се прави с предателите .

Така и така сте решили да кОпате, изкопайте и Лейди Даяна - може и да разберете кой я уби. Ама то няма нужда де - вие така или иначе знаете, че Путин е виновен.

Тези дето ще разследват кой как е загинал от семейство Скрипал, същите ли са, които установиха, че Садам Хюсеин притежава оръжия за масово поразяване ? Благодаря.

Не, ще пратят съветски експерти-криминалисти които ще установят, че всъщност погребаната му жена е жива и работи в Москва, брат му е олимпийски шампион и жъне рекорд след рекорд а Скрипал и дъщеря му не са били отровени а са се престрували на заспали и сега празнуват на яхтата на Абрамович.

Странно защо Путин не трепе шпионите от руски произход намерили убежище в Германия. Там има поне едно сто пърчета. Дали заради вярността на Меркел към Русия?!

Трепането в случая е за назидание и демонстрация. Англия винаги е била трън за Руското разузнаване и контраразузнаване и точно там са най-изявените противници на червения терор.

циста слуцайност. инсинуации на фацисти и цороцоиди

За предателство към държавата има само едно наказание. Така беше и в България. В наши дни е обратно предателите раздават присъди.

Да, цялата банда руски слуги не се намери кой да я очисти за публично доказаната държавна измяна която е извършила. Но така е по-добре за всички, руските слуги ще си измрат по реда - само старци са вече и без друго.

значи и ти бързо ще изчезнеш,нали и ти си от соц времето другарю

А какво става с разследването на починалите братовчеди,лели, стринки и сваковци,ако има такива??

Шило

"Скрипал" -8784 епизод.

кофти а? Не е като да набедиш някой, че е педофил щото изнесъл истината в Интернет за безчинствата на хората на Сталин. Хората са казали - колкото повече бъркаш в едни лайна - толкова повече почвата да миришат. А мириса в момента идва от насраните Путински гащи, които повтаря само една мантра от 2014-та - ние сме невинни, ние сме невинни.

Всъщност нито едно доказателство не е представено за руско участие. Нито мотив. Нито извършители. Нито механизъм по който е извършено престъплението. Нито е ясно точно къде е местопрестъплението. Но на фона на протичащо разследване е произнесена присъдата - Путин е дал заповедта. И това го каза Тереза Мей ?! Премиер на държава в която би трябвало да си невинен до доказване на противното.

Що за дейност трябва да имаш на велик агент че заради теб да затрият всичките ти роднини? Изобщо не разбирам смисъла на такъв живот. Ако си решил да правиш геройства и да гониш кауза, остани си вълк единак и прави каквото искаш със себе си.

Смисълът е очевиден айнщайне. Нарича се назидание. За сериен убиец като Путин не е имало и миг съмнение какво да прави с дезертьора и семейството му, те самите са му били без значение, важното му е тия които още не са дезертирали да знаят какво ги очаква ако го направят.

И как реши че е дезертьор...

Какъв дезертьор бе, пич? Та той е лежал няколко години в руски затвор за шпионаж! Ако искаха да го думнат, щеше да се обеси в килията, да се задави или да получи инфаркт по 100 различни начина. Това трябва да си кръгъл идиот, за да повярваш, че някой ще го пусне на свобода и после ще го гони за да го убие и то след години.

Не слушаме никого. Чакаме да свърши разследването. И да даде доказателства.

Чак след 2 години ли разбраха, че е загадъчна??? Съпругата на Скрипал и синът му са се лекували в ...... Русия! Съпругата му е била болна от рак. Дъщеря му живее в Русия! И ако са искали да ги убиват точно с "Новичок" ли ще го направят. Много ниско мнение имат за руснаците.

Брат му и жена му умрели при неизяснени обстоятелства, сега той напръскан с нервнопаралитичен газ - нищо съмнително няма в тая работа бе, как ще е кремълският феодал зад такава чистка.

Кои точно са неизяснените обстоятелства???!!! Болестта рак като неизяснено обстоятелство ли се явява, например? За катастрофата сега ли установиха, че има неизяснени обстоятелства? Романите на Агата Кристи звучат по-достоверно!

до dp: Нервно-паралитичният газ е силно отровен , тогава как ще обясниш че на нито едно от местата които са поставени под карантина които е посетил Скрипал полицията не нови предпазни маски а местното население е посъветвано 1 седмица след инцидента да отиде на преглед при лекар АКО се почуства зле тук да прибавим че 1 седмица след инцидента всичко около тази " Атака " е засекретено а на медийте се поднася съвсем неясна информация

За сефте слушам някой да празнува рожден ден на покойник... някак не ми се връзва Празник със Гробище (явно журналята са опитали да си направят неуместна шега). Интересно ми е дали някой в тоя форум не живее в Солсбъри или е живял там. Чудно ми е защото вчера гледам по федералният руски 1-ви канал как руснаците покаха че на има няма 2-3 км от Солсбъри има секретна военна база в която има данни че се призвеждат бойни отровни вещества. Друга загадка е че ако предположим че думите на Тереза Мей са верни и Скрипал е отровен в боен неврвно-паралетичен газ тогава всички посетители на завесението ли са в кома ? Голяма греда беше че в същото предаване по руският федерален канал присъстваха бащата и братът на също " отровеният " през 2006-та година пак на острова Литриненко. Когато попитаха бащата " Вярвате ли че Русия има пръст в това убийство бащата отговори категорично НЕ ". След това бащата на Литвиненко каза че последните 3 дни от живота на синът му е спал , живял и говорил със синът му в стаята в болницата където той умира. Последва въпрос " Дадоха ли ви маска или някакво облекло което да ви предпази от отравяне , защото полоний 210 е силно отровен ? Бащата на Литвиненко каза че нито облекло, нито маска и даже синът му е казал че в това нямат пръст Руснаците "

След Литвиненко на острова бе разследвана и загадъчната смърт на Борис Березовски където отново имаше намек че Руснаците са го затрили т.е са инсценирали самоубийството му. В същото предаване по федералният руски канал присъстваха Адвоката и личният писател на Березовски. Те категорично отерекоха самоубийството да е прикрито убийство. Същевременно в Русия силно се разпространява хипотезата че в отравянето на Скрипал пръст има ЦРУ и Украйнските нацисти а раздухването на намесата на Русия било трик на Тереза Мей да запази поста на който стои защото била поставена под натиск да подава оставка заради все по недоволните англичани от условията от Брекзит

И аз го гледах това предаване. Потвърждавам, че беше така. Допълвам, че даваха снимка на ЛКитвиненко в болничното легло и по гърсите му имаше черни косми, каквито не би трябвало да има.

до Кико: Всеки нормален човек би се запитал " А бе защо при атака с Полоний 210 падат космите само на главата а не на цялото тяло " отговора го даде бащата на Литвиненко " Синът ми е бил обръснат гола глава за да има по силен ефект пред медийте " (това също бе казано от бащата на убитият в същото предаване ) "

Има ли алиби агент 007? Къде е бил по време на покушението Бонд,Джеймс Бонд?

Бонд е бил на снимки. В киноцентър. А, мисията му е изпълнявал Роуъд Аткинсън.

Сега чакам баба му и дядо му да ни информирате от какво са починали та да рахатясате.. То не беше сина му, не беше брат му не беше дъщеря му..Койе точно тоя скрипал за който бълвате вече седмици???Знаете ли колко народ измира от какво ли не ама не ви дреме сякаш тоя дето още не са го показали колко е ''отровен'' е по значим от другите???

Ей, много детективи, много разбирачи в тази Б-я, бе. Защо Бойко се оплаква от мат,реала. Всички знаят какво се е случило и кой го е направил. Платени драскачи. Ае чупката.

Когато убиха Кенеди, за няколко дни загинаха 50 свидетели, полицаи и следователи, при подобни странни обстоятелства

опозицията зад граница ще свали Путин от власт, колкото и да ги ръси с отрова, .. Абрамович и всички останали олигарси живеят на Запад и нямат интерес от допълнителн влошаване на отношенията, в скоро време Путин ще се окаже неудобен и ще ходи да си доживява старините при Горбачов

Гроздето, освен че е кисело, го и няма.

Бе тез баща и дъщеря Скрипал щели да празнуват рожден ден на починалия им брат!!! пък и ме съмнява руснаците да са го"почерпили"с новичок! те таквиз работи не ги оставят недовършени!!!

Извинете това снимка от катастрофата ли е? Много достоверна, хм.

ВВС да пусне сериал "Семейство Скрипал". Вече имат материал за 140 серии

По Агата Кристи! Тъкмо си мислим, че сме хванали злодея за топките и.... излиза нова злодейска информация.

в русия всичко става с много кръв и много пари

Почти съм сигурен, че прадядото и прабабата на този Скрипал също са мъртви. Както и прапрадядо му и прапрабаба му. Нужно е това да се разследва.

Нищо не казват за вуйчо му и онзи четвърти братовчед, дето се претрепа с мотоциклет.Смешници.

Хитлер също умря от отрова при загадъчни обстоятелства и се предполага, че смъртта му може да е свързана с руснаците...

Путин

Нещастна фамилия Скрипал по Васил Друмев

На запад е имало инквизиция и милиони хора са загинали по много жесток начин и затова сега се съмняват и си позволяват да обвиняват.

Позволяват ли си, ама ха. Я им се скарай, ще се съмняват те, ама ха. В Русия пък си имат Сталин, които също е избил милиони, бляд.

Самоубили ги.

И него Путин лично го уби при тази катастрофа! Блъсна му колата с велосипед гадината и дори не спря... Аз бях там и го видях,записал съм му номера на колелото!

При семейство Скрипал всичко е загадъчно,конспиративно и обвито в дълбоки мистерии. Путин ги умее тези работи. Някой,направи ли си труда,да разследва семейството сериозно извън спекулациите?Какво са работили,от къде са доходите им,контакти в годините,банкови сметки,участия в дружества,познати и приятели?По принцип,така се прави в случаите на смърт или орит за убийство.Останалото е ясно-"имаме съмнения,подозрения и предположения....." За съжаление,мой много близък приятел почина наскоро.Преди това,в рамките на 6-8 г.,починаха зет му,после синът му,после дъщеря чу,накрая съпругата му....без никакви връзки с ФСБ,ЦРУ,Наркокартели и пр.

Абе незнам дали некадърността се задълбочава, но със сигурност знам, че ще имам много работа.... Роман Абрамович..., мммдаааа, може би с него да започна.... Хахаха

Тия дето мислят да предадат (продадат) Родината, да си знаят - цялата рода на дръвника.

OmPoBeH

Принципнио е точно така, но в случая имаше изказване на Лавров, в което той отговори на Тереза Мей с думите "...не се наложи да ви чакаме дълго...". Та в случая явно друг е свършил мръсната работа.

Той Путин трябва да е първи. Направи на нищо Русия. Само бомби и мизерия. Това ако е живот. Или ще им е кеф да се греят на ядрен взрив?

Да, Русия преди Путин беше цъфнала та вързала ... 100 пъти по-зле и от нас бяха, защото техните мути не са путьовци като нашите. ... ама тогава целия свят се радваше на "демократична" Русия и откакто Путин дойде и я направи "отново велика" всички пак се разсърдиха.

Той го направил викаш. Ти знаеш ли какво беше по времето на пияндето Елцин? ама не си спомням тогава запада да се е интересувал от благосъстоянието на ни, стигаше им да ни крадат. Виж в атируският сяйт на Дойче Веле как се е променяла средната заплата в Русия в $ от 2000 година насам и тогава си помисли дали да пишеш глупости.

Втората жена на чичото на Борис Джонсън как е? Дайте повече новини че се вълнувам.