18 арестувани за трафик на хора през границата

ГДБОП неутрализира организирана престъпна група за трафик на хора през границата. Задържани са 18 души.

Обратно в новината

Коментари - 18 арестувани за трафик на хора през границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kоя е тази дето води групата Cтарата водачка от мафията на герб ли Mоже би случаино се е докоснала до тази група с трафикантите и спонсорка ли е още на герб

Нали уж беше най-сигурната граница на ЕС?

18 души хванати каналджии, а колко не са хванатите? Ще им изкарате ли ангелите в пандиза да признаят колко тарамбуки са вкарали в България? Нали сме остров на спокойствие и стабилност, както казва Първия? Или заради националните предатели, по-лесно е да си влезеш с "придружител" от колкото да си дереш гащите през оградата.

Не в затвора,а в рудници в мини,няма само да ги хрантутим.Конфискация на имуществото им ,за да има с какво дасе прехранват.Всички екстри по европраграми за тях ,а ние ще обикаляме по кофите. Това пак е една пушилка безполезна.

18 задържани,18 искаме да видим в затвора за поне 10 години!!!!Само така ще спрат да трафикантстват!!!Ако не влязат в затвора за поне 10 години тези хора ще продължат да трафиканстват! Глобите,които им се налагат са твърде ниски,ако изобщо те и ги плащат. Тези трафиканти изкарват стотици хиляди евра и долари за месец от трафик на хора,някакви глоби няма да ги стреснат,само затвор и то за дълго може да ги спре,конфискация на имущество,ако е възможно де,че те го пишат на други на името... Не влизат ли в затвора,те си продължават с трафика и с трупането на богатства на гърба на бежанците,на гърба и на европейските народи!!!! Преди 1989-та година такива ги разстрелваха още на границата и трафик почти не е имало!Ако сега се върне този начин на опазване на границата ни,то Европа ще бъде спасена от хилядите пришълци,които идват без да знаем,какви са,но лошото е,че европейските политици са твърде либерални...

Бежанците много искали да избягат в Русия,защото там е раят на Земята,но Лудото Ленче ги навило да прескачат нашата ограда,та дано свалят комунистите Борисов от власт. Да,ама сега им хванаха канал и комунистите увяхнаха!

...и да триете и да не триете...казала сам самата истина !!!...явно за вас са по- важни Eвро-сатанистките ценности и задокеански такива !!!....нашествието на ислямски орди в Eвропа е организирано сабитие дирижирано от америка и запада !!! то е в угода на така нареченя Hов Cветовен Pед и на мулти корпорациите !!!

Я вижте къде Ви е буквата "ъ" и бутона за главна буква. Не съм сигурен дали сте луда, но имате пропуски в правописа.

ПАЗИМ ЗДРАВО...КРАДЕНОТО...

Нали трафика през границата и емигрантите бяха 0 бе, ББ?