Самолет от акробатичните ”Червени стрели” се разби

Реактивен самолет от британската акробатична ескадрила "Червени стрели" (Red Arrows) към Кралските ВВС катастрофира в района на летище край Холихед, Уелс.

Обратно в новината

Коментари - Самолет от акробатичните ”Червени стрели” се разби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помирисал е памперса на джендъра Мей.

путин го е свалил :-)

R.I.P.

Във всеки случай, ако онази дърта мумия не се беше изтропала на главите на всичките британци тъй "желязно", никой тук не би тръгнал да си прави каламбури с този трагичен инцидент. Пилотите са достойни хора .С изключение на тези които хвърлят бомби над главите на деца и жени, разбира се. Чест и съчувствие .

както хвърляха бомби над дрезден и затриха града

Путин е виновен ...

Чисто синьо небе на инженера и да не го прости Бог! И, моля Ви, престанете просташките подмятания по повод загинал човек. Това, морала, няма как да се даде като "субсидия" под формата на дребни, но все пак поне замълчете, ако Ви липсват подходящите думи.

Да го прости Бог! Нещо още спя, съжалавам!!!!!

Някой пак изял намазана филия от Тереза с английски "новичок" по британска рецепта .. ами сега

бабуля Мэй опять Путиным отмажется небось....

Тия са кацали във Варна при едно техническо зареждане. Направиха голямо шоу при подхождането и след това при излитането. Ай, ай, ай... Мир на праха му.

Всички подигравателни коментари са неуместни. Самолети - британски, руски, американски, са падали и ще падат. Бог да прости загиналия инженер!

най-паче га не са руски ставаме хуманисти гаче ли ...с6е едно Клод Ътърли е от Нижни Новгород

да жалко, истински летци!

Пак руснаците са виновни. Тава ще каже Терезка

Путин го е саботирал с нещо:)))))

Горивото е руско и на Тереза и намирисва на саботаж! Настрана шегите-мир на праха на загиналия!

Катастрофирал е защото е червен. Всичко червено е комунистическо , руско и естествено Путин, покритият милиардер - комунист е виновен. Да обичам демокрацията и демократизаторите в задния двор с презерватив от шкурка 80.

умора няма.

Мир на праха на загиналия и скорошно възстановяване на пилота.Гледах изпълнение на "Стрелите" Септември месец.Много са добри!!

Kalin

По всичко личи че руснаците са го свалили.Духал е 100% ураган от Сибир който е причина самолета да падне.

Този път Путин вече прекалява!

Бог да прости загиналия! Бързо възстановяване на другия пилот! Но зад едно облаче бяло там в ляво, видях един руски самальот, МиГ ли бе, СУ ли е не знам, но видях, че Путин е в кабината му. Путин е виновен!

Безмълвно уважение, поклон и почит към загиналия пилот!

Мир на праха им ! Такива летящи ковчези предлагат и на България !

Да не изкарате че Путин го е свалил ,то ви стана навик ???

Дотук коментарите пращят от интелект. Давайте с пълна сила да преброим тъпаците.

Много дразни, нали?Когато се правят тъпи обвинения и констатации без доказателства,дори и на майтап, много дразни, нали? Но теб не те подразни обвинението на Мейката ,а?По интелект то дори беше по-ниско и от показания тук, но теб те устройва!

а бе посерковци,никой не ви брои за живи вече вие със световната политика се занимавате......айде пийте си хапчетата и по леглата,че ще има визитация

Браво на акробатите...Ще воюват с Путин, а???

Г-жо Мей, вярвате ли, че и в този случай Москва е замесена ? Щото те доказателствата и в двата случая са едни и същи.

Явно са му дали да подиша супер съвремената руска разработка "Пиздячок"... Нямат край тия агресии на руснаците във "великата" британия.

А ма те нали не падат...

Най вероятно Путин е замесен!

Още жертви ще има в ОК. Годината тепърва започва.

новичоооооокк...

Изпил дабъл дабъл уиски, напил се като англииски запалянко и се качва на великобританската си кочина.

Мир на праха на пилота! Да попитам специалистите по "ръждясали консервени кутии" къде сте? Още ли нанкате?Ми хайде ставайте и коментирайте де във вашият стил!

Путин го е свалил с новата хипер ракета.

Разбира се че ако самолета беше руски щеше да има вой може би цял ден.Писал съм го и друг път независимо чий самолет е лети ли не може без аварии няма аварии само които са на земята пример нашите Кугъри това е.

Жалко за пилота.Но леле какъв вой до небесата щеше да има ако самолета беше руски.

Пак Путин?

С много по- малка скорост и от много по- ниска височина наскоро артист от "Сирк Дьо солей" падна и се разби. Какво остава за самолет с такава скорост... Те провеждат платени представления и по този рисков начин печелят много добри пари, напълно наясно са с последиците и имат застраховки живот, които дават на близките обезщетения. Какво да се каже, след такъв трагичен инцидент, освен че едно семейство остава без родственика си, който е дал живота си за тях? Аз никак не одобрявам такива рискови, но атрактивни професии, каквото и да е заплащането там, защото не си струва за забавление на тълпата да даваш живота си и евентуално, после да остава семейството ти без теб. Тяхното страдание не може да се компенсира с парите, които им оставяш, каквато и тръпка да си изпитвал сам от работата си.

Летците са маниаци. Не ги мисли. Правят го за адреналин, не за пари.