Нинова: За да спаси кожата, Борисов изгори поредния бушон

От граждани за европейско развитие на България, ГЕРБ се превърнаха в партия, която ни отдалечава от европейската перспектива на страната, заяви Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: За да спаси кожата, Борисов изгори поредния бушон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въпроса е до Корнелия Нинова в качеството и на лидер на парламентарната опозиция и се отнася до практика набрала скорост за цензура над неудобни истини

обаче защо който изрази същото мнение по форумите го трият уж че щото коментара се повтаря

Тази безочлива седесаро-комунистическа кресла отврати и малкото останал електорат от партията.

Всичко което си казала е вярно. Повечето хора мислят като тебе. Само имам един въпрос към вас. Ако бяхте на власт кой щеше да е купувача на ЧЕЗ? костоф,р.овч,гергов,.....все честни хора? Ето затова хората не ви вярват ,защото разликата между вас е само когато сте в опозиция. Вие нищо не сте в състояние да промените. МАФИЯТА Е ВЗЕЛА ВРЪХ.ДЪРЖАВАТА Я НЯМА г-жо.

на някой му взеха манжата ясно ще има нов за псуване-кой беше до сега ??

шалтера от Банкя е важен.От там идват злините на България.

Въпросът на въпросите другарко КУРНинова е кога най-накрая ще изгорят всичките бушони на вашата партия мафия БСП...?!?!?! Чак когато изгори целия червен дженк в страната ни, чак тогава България я чака светло бъдеще - за това ни е нужен български Пиночет...!!!!!! Това е истината...

От ГЕРБ отлъчват черните овце. За разлика от цоциалистите които защитават престъпниците. За пример :дъветски агент Жаблянов

Корнелия Нинова-премиер!

Че каква е разликата между Гинка и КУРНинова, която по същата схема открадна акциите на "Техноимпекс"...?!?!?! Въпросът на въпросите е кога най-накрая ще изгорят всичките бушони на партията мафия БСП...?!?!?! Чак когато изгори целия червен дженк в страната ни, чак тогава България я чака светло бъдеще - за това ни е нужен български Пиночет...!!!!!! Това е истината...

Така става с една жена която не е коландрена от много години.Изперква

Само Нинова ли се осмелява да му каже истината..жалко за България.

От Нинова истина да чуеш, все едно Путин да ти обяснява, че не се намесва в избори и не води хибридна война!

Много от приватизационните сделки са "Грабежи или Кражби". Справка филм студиото Бояна заедно с многото имоти бе продадено за смешна сума, на Американска фирма, която само от едно снимане на един филм си плати покупката. Изискванията за продажбата така бях направени, че точно тя да я купи. (Говорих по една случайност с Американец, който работи за студиото закупило Бояна.......) Ако не вярвате проверете за колко е продадена Бояна и на коя фирма. Един малко успешен филм в САЩ ще направи поне $15-$20 млн. печалба. Авиокомпания Балкан, продадена за $100,000 ...... Корумпирани политици все още няма в затвора. Борисов повече прилича на Мафиотски говорител, от колкото на държавен водач. Кога ще се разследват и многото други "грабежи" от политици?

Евала на г-жа Нинова по мъж от мъжете е!

Евалла на Нинова ,че е.. майката на столетницата!

Да бе -скрит джендрър си е1

ТУК Борисов може да разгледа кой го пусна по ледения улей .

БОРИСОВ СИ ИМА КОЖА КУРНЕЛКЕЕЕЕЕ !! ХОДИ ПРИ ДОГАН И КАРАДАИЪ, ТЕ НЯМАТ КОЖИ, ЗАЩОТО СА РЕЗНАТИ !!!!

ти си рязан в мозъка ПФУ

Седим тука приятели и се чудим, как може да има толкова тъпи хора като тая Нинова . Тая жена е толкова нахална и няма елементарна култура . Мисли си че се намира на събор на простите комунисти . Когато говориш за Борисов трябва да се снишиш и да си мълчиш-не помниш ли какво те е учил простака Живков .Колкото и да крещиш ,няма как да ти се размине затвора за кражбите на държавни предприятия и за наглостта ти на теб и на твоята анти българска партия.

Седиш сам,жалък и нещастен и се чудиш какви още глу.ости да напишеш за да стигнеш нормичката. А иначе ,сделката за ЧЕЗ е голяма Беля!

Ами не е сам, пич... Над милион са от последните избори....И така трябва да е...

Точно казано!Просто нямам какво повече да добавя-само плюсове!!!

ощавена кожа,заради Техноимпекс,а?!

Харизматичният лидер е силната страна на ГЕРБ,както и силната външна политика. Недостатък на БСП е корупцията, тесногръдието, става ясно от проучването. БСП трябва да се справи със своята самотност, тъй като няма партньори. На хората им тежи споменът за няколкото неуспешни мандата на червените. Левицата се възприема като партия със застаряващ електорат. Освен това създава усещането, че е в международна изолация.

Тъпата КУКОВИЦА пак си показа рогата .Тая никаквица не може да не се изкаже просташки .Всички се питаме -КОЯ СИ ТИ ТА ЩЕ ИСКАШ БОРИСОВ ДА ДОЙДЕ ДА ТИ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ .Много си проста ,пък народа се пита какво правиш още на вън ,ЗАЩО НЕ СИ В ЗАТВОРА И ДА ОТГОВАРЯШ КАК СИ ОКРАЛА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА .ЧАКАМЕ........................

Каквото и да направи Борисов ти все ще намериш някаква плювка да хвърлиш. Но тази политика не върви. Защото в твоята партия крадат и не ги сменяте а ги защитавате.

За съжашение, колкото и да не ми се ще, ЧленНелчето е права!

Другата седмица като стане ясно че е схемата е на Рушката Мафия другарите ще обърнат палачинката Сделката ше стане стратегическа

Аре чиба бе, сельо! Значи Борисов, Теменужката, Гинка и леля й Минка са от руската мафия! Така излиза по твоите малоумствени заключения! Е, браво, най-сетне си признахте, че сте от руската мафия! Здорово ребята!

Ето така, Борисов и правителството му опропастиха и този шанс за България. От граждани за европейско развитие на България, ГЕРБ се превърнаха в партията, която ни отдалечава от европейската перспектива на страната - тук Нинова е права! Замислете се в каква държава живеем - има ли ден без скандал и то без да е замесено некомпетентното и импотентно за промяна управление на ГЕРБ!!! Но явно това заслужаваме, щом ги търпим все още!!!

не е първият и няма да е последния опит за внасяне на разкол. Изпитана стратегия! А как само бранят своите без да се интересуват за потърпевшия народ

не съм за герб и не съм за бсп, ама логиката казва че герб от 10 години са на власт, а промените в България от 28 години, значи преди да дойде герб на власт, България била ограбена вече, а големия въпрос : кой ограби България?

Ще рече, щом дохарчиш заплатата, значи - не си я получавал изобщо...

Браво Нинова ! Нучакай му тиквата.

Браво Бойко, не позволявай на Курнела да се държи като мъж.

По-добре като мъж, отколкото като женчото Плевнелиев! Сега тоя се е вкопчил в поличката на Десито и оттам час по час ръси някоя простотия!

За да спаси България, Борисов за пореден път не даде властта на БСП.

На нас, младите, ни беше интересен един наскоро прожектиран филм "БСП" със застаряващите звезди Джон Малкович, Брус Уйлис, Хелън Мирън и др. - голям майтап беше. Още ги бива.Гледахте ли го?

БОРИСОВ НЕ ИМ ОДГОВАРЯ НА ТЪПАЩИНИТЕ, И ТЕЗИ ИЗПАДАТ В ХИЕНСИ ВОЙ !!

Отговаря, и още как, нареди проверка на ДАНС и НАП. След като посъветва Теменуга да си подаде оставка.

БСП никога не са искали оставката на Петкова, не са искали и проверка на ДАНС и НАП.

ВЪРХЪТ НА БЕЗОЧЛИВИЯТ ДЕБИЛ, КОЙТО НАГЛО ОГРАБИ ДЪРЖАВНОТАТА ТЕХНОИМПЕКС И ИМА НАГЛОСТТА ДА ПРОПИСВА НА ДРУГИ НЕЙНИТЕ МРЪСОТИИ.

Таа па свинка,недоекспонирана...! Човека ти каза ясно,сделката се дава на компетентни органи,там решават! Какво блее още,само и само да се покаже каква е отврат! На всички до гуша дойде,ма!

СЕРЕ КАТО ПРОКАЖЕНА КРАВА ОТВСЯКЪДЕ.

Никога не съм гласувал за БСП, но това не е причина да отричам като тъп гербераст истините , които говори тази жена с топки и да венцехваля тъпака- премиер без топки..

Корнелия и Теменужка са от едно поле ягоди.И двете са по приватизирането.Корнелия при Костов иСтанишев е приватизирала,Теменужка при ГЕРБ.Като опозиция БСП какво правят по въпроса?

Госпожа Лъжа анонсира морални устои?! Това е трагедия за нацията, а в ГЕРБ има остра нужда от смяна на политиците, защото майката си е ебало. Вече няма никакво съмнение, че народът не трябва да дава гласове нито за бсп, нито за герб или дпс. Те са изчерпан модел.

За кай да дам

Ако беше някоя Рушка офшорка, а не българска фирма КурНи щеше да обяснява колко правилен избор е това Аре чиба

С две думи - за да има нормален живот в България, трябва да махнем ГЕРБ (мафията) от власт! Които ги защитават тук явно са техни протежета. Но станаха толкова много зависимите от мафията, че дори се пречат в гърдите да спечелят всеки едни следващи избори. Така ли е?

Да ги махнем, но кой да сложим.

Много гадна е европейската политика! Не ни пускат в Шенген защото им е ясно, че мафията управлява в България и ГЕРБ е техният ръководител. Същевременно им харесва Бойко да се перчи като супермен и да им води кирливите политики. Е, какво е това?

крадци лъжци ние плащаме най високите цени БОКО И ГЕРБ НИ ДОВЕДОХА ДО ПЛАЧЕВНО ПОЛОЖЕНИЕ крадци със фотоволтаиците и големите цени АБРЕ БОКОВЦИ КАКВО МИСЕ ХВАЛИТЕ С ХАМЕРИКАНИ И ГЕРМАНИ КАТО СЕ КРАДЕ С ГЪЗА

кОРНИ ПОПРАВИ СЕ ТОВА СА ПЛАНИРАНИ ОБИРИ Е НЕ СЛУЧАЙНИ ОБИРИ. в ГЕРМАНИЯ ЦЕНИТЕ НА ФОЛТОВОЛТАИЦИТЕ СА 2 ПЪТИ ПО НИСКИ . а НИЕ СЕГА СЛЕД ТАЯ ДАЛАВЕРА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ПЛАЩАМЕ НАЙ СКЪПИЯ ТОК В ЕВРОПА , А КАТО СЕ ВЗЕМЕ И ЦИГАНИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ТО СТАВА ПЛАЧЕВНО ЗА ЧОВЕКА БЪЛГАРИЯ . Необращайте внимание на платените лизачи.

Корни организирайте протести срещу тези крадци начело с БОКО. еЙ ЗАТРИВАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД СА ТОВА ГЕРБЕРИТЕ КРАДЦИ !!!! И ТЕМЕНУГАТА СЕ ИЗЛОЖИ БРЕЙ ЗАТРИВАТЕ БЪЛГАРИЯ АНАТЕМА ЗА ВСИЧКИ ЛЪЖЦИ И ДОЛНИ КРАДЦИ . А ВОДАЧЪТ Е БОКО !!

крадци !!!!! Оня Иванов в затвора . Много голям лъжец е този !!! Хванете го и заедно с теменугата и боко на съд Анатема ,господи помогни на Българията Анатема за Крадците а сега да сложат цецко та още да нагласи лъжата,!! Анатема

нинова е потна грозна свиня

Не е важно кой и с какъв мотив пита...даже и Нинова. Важното е да се задават правилните въпроси и да се гонят отговорите им. Много са малко хората в БГ, които публично го правят. Голям праз, че е Корни!!!